Микроблейдинг
Криминални Новини

Взломна кражба! Всички извършители са от София

На 9 август по обяд в РУ-Костинброд било съобщено за разбит пункт за изкупуване на черни и цветни метали в града и извършена кражба от него, съобщават от МВР-София.

На местопроизшествието е извършен оглед, при който е установено, че са взломени три врати на прилежащи фургони. По данни на собственика, от обекта липсвали 177 кг медни отпадъци, 9 кг месинг, записващо устройство и около 1000 лева на монети. По случая е образувано досъдебно производство.

В резултат на предприетите по „горещи следи“ оперативно-издирвателни действия криминалистите бързо разкрили и задържали двама от извършителите, които впоследствие направили и пълни самопризнания. Част от инкриминираните вещи са установени и иззети.

В хода на продължаващите оперативни действия днес полицейските служители задържаха и третия участник във взломното посегателство. Всичките извършители са от София, с множество криминалистически регистрации, съответно 30, 28 и 17. В днешния ден предстои повдигането на обвинения на двама от тях.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button