Криминални Новини

За нови „подвизи“: Емили Тротинетката вече е Емили Моторетката

Средата на ноември дойде и докато шофьорите на автомобили сменят гумите със зимни, Емили Йорданова сменя направо МПС-тата! Тя вече няма да е Емили Тротинетката, а Емили Моторетката.

За тази тревожна за шофьорите новина сигнализира половинката на Емили, Тихомир, който направи специална публикация в Instagram по темата.

„Внимавайте на пътя! Емили смени тротинетката с мотор“, написа Тихомир и добави усмихнато емоджи. Няма как да не ни изненада този позитивизъм от страна на културиста, тъй като именно той изглеждаше невероятно притеснен от предишните инциденти на пътя с Емили.

Знаете, тя неведнъж влезе в новинарския поток, като черешката на тортата беше падането ѝ на Околовръстното на София в дъждовен ден. Тогава тя при изпреварване със 100 км/ч. падна и само чудото я спаси от нещо повече от охлузвания.

А че двойката си е взела мотор, стана ясно във видео на Мъци, в което Тихомир и Емили признаха, че тротинетките са в миналото и вече са фенове на по-мощните двигатели на две колела, отбелязва vbox7. Въпреки очевидното надграждане в посока конски сили обаче, Емили и тогава каза, че мечтае за нещо по-мощно от вече наличното.

Въпреки това обаче Емили обеща да спазва благоприличие на пътя.

Още новини

Back to top button