Микроблейдинг
Криминални Новини

Закопчаха младеж, заспал в колата с пистолет в ръка, криволичел по „Хемус“

Задържаха млад водач, заспал в колата си с пистолет в ръка. В ОД на МВР – Шумен е подаден сигнсал за криволичещ автомобил по магистрала „Хемус“. Това е станало около 7 часа в четвъртък.

Веднага към мястото са изпратени униформени, които са установили спрелия в аварийната лента лек автомобил с търговищка регистрация. Вътре в него бил 21-годишния водач, който лежал с оръжие в дясната му ръка.

Мястото било обезопасено, а за съдействие пристигнал екип на сектор „Специални тактически действия“ към ОДМВР – Шумен.

Изяснено е също, че газовият пистолет не е регистриран по определения ред, а автомобилът е с прекратена регистрация, след като му бил съставен акт за дрифт в началото на месец септември в Търговище.

Той е правоспособен водач от година и половина, многократно е глобяван за превишение на скоростта. За неизпълнение на полицейско разпореждане е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button