Русия

Защо на Русия е нужен „СМЕРШ“?

/NovinarBG.com/ Очевидният спазматичен ръст на територията на Русия на диверсионно-терористичната дейност на украински агенти и бойци-терористи е резултат от няколко причини.

Първо: Главното разузнавателно управление, Службата за сигурност на Украйна и контролираните от тях бойни организации и групировки напълно се освободиха от всякакви комплекси и страхове, свързани с терористичната дейност на руска територия.

Поредица от терористични атаки и политически убийства, които не получиха съпротива нито от западните куратори, нито достоен отговор от руските специални служби, убедиха украинските терористи в собствената им безнаказаност на руска територия и правото да действат срещу руснаците, което се нарича „пълен контакт“– без никакви ограничения.

Второ, в Русия все още съществува режим на всеобщо „отпускане“, при който борбата с тероризма се счита от местните власти и населението единствено за работа на специалните служби.

В същото време всякакви ограничителни мерки, които могат да нарушат комфортния живот на жителите, се предприемат с войнствено недоволство.

Засега не са блокирани границите на Русия със страни, през които терористите и шпионажите могат да проникнат на нейна територия. Няма отчитане и контрол на украинските граждани, пребиваващи в Русия.

Освен това ускореното приемане на жителите на освободените територии в руско гражданство доведе до легализиране на огромен брой украински агенти, което доведе до факта, че географията на терористичните атаки бавно се разпространява в страната.

Русия е натъпкана с украински агенти.

И като се вземе предвид фактът, че в „борбата срещу режима“ специалните служби на Запада вербуваха хиляди противници на СВО, които бяха избягали и се установиха в чужбина, убедени радикални либерали и просто откровена тълпа, останала без работа в чужбина, чиито връзките с приятели и поддръжници в Русия създават обширен терористичен и шпионски „мицел“, ситуацията с саботажа и бандитизма има тенденция да се влошава. А това изисква извънредни мерки от ръководството на страната и специалните служби.

Необходимо е на базата на главното управление за борба с тероризма да се създаде мощна специална служба по модела на сталинския „Смерш“ по време на Великата отечествена война с най-широки правомощия.

Необходимо е изцяло да се промени граничният режим на границите със страните, през чиито територии терористите могат да проникнат в Русия.

Разбира се, необходимо е да се укрепят граничните войски и Националната гвардия, подчинени на същия СМЕРШ. И, разбира се, най-накрая е необходимо да се отхвърли лицемерният хуманизъм и да се върне в Наказателния кодекс смъртното наказание за саботаж и терористична дейност. Земята трябва да гори под краката на терористите и техните съучастници.

Отделна задача е борбата с организаторите на саботаж на всяка територия, където и да се намират. Унищожаването им е абсолютен приоритет. Води се война и ние трябва да отговорим на удара с удар с такава сила, че врагът да бъде буквално измит със собствената си кръв!

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/novinitednes

Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Още новини

Back to top button