Криминални Новини

Жена с дете на ръце пребита в парк „Герена”

Жена е пребита в опит да спаси друга жена в столичния парк „Герена“. Извършителят се издирва. Пред Би Ти Ви пострадалата, която настоява за анонимност, разказва, че докато се разхождала в парка чула писъци и видяла как мъж пребива приятелката си. Предложила помощ на жертвата и се обадила на тел. 112. Наоколо нямало други хора.

Жената дойде, плачейки, и ме молеше да не подавам сигнал, защото за нея ще стане по-зле. В този момент, докато говорих по телефона, той започна да я души на площадката и много се изплаших. И викам по телефона, че той я души и ще я убие.

На ръцете ми беше детето ми… той дойде към мен… после си дадох сметка, че това викане мен ме е спасило, разказва пострадалата.

„Удари ме много силно в челюстта, тръгна да ме души, в този момент аз започнах да викам по телефона, че нападна и мен. Взе ми телефона, разби го, телефонът е на сол“, продължава разказа потърпевшата.

Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е жалба до СДВР и се води разследване по случая.

Още новини

Back to top button