ПОСЛЕДНИСВЯТ

Журналист: Ще успее ли Кирил да осмисли колко омраза и ненавист предизвика в умовете на нормалните хора?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Откакто научих за грандиозната, безпрецедентна и безумна „идея“ на премиера Петков всички да дадем по една заплата за оръжие на украинската армия, която взриви общественото мнение, не спирам да мисля дали и кога Кирил ще проумее каква дивотия сътвори?

Ще успее ли Кирил да осмисли колко омраза и ненавист предизвика в умовете на нормалните хора?

Премиерът и министрите му вероятно започват деня си, като прочитат материалите, оставени на бюрото на всеки един от тях. Или поне така би трябвало да бъде. Това са доклади, справки, рапорти на службите, сводки и пр. недостъпни за широката публика бумаги, които би трябвало да отразяват освен всичко останало, така и да дават информация за обществените настроения и нагласи.

Петков чете ли ги тия секретни хартии? Вниква ли в техния смисъл и съдържание? Ако той няма време да чете, няма ли сътрудници които да му докладват поне есенцията на документите и да го посъветват кое да е „да“ и кое да е „не“. Би трябвало да му докладват, че тъпанарската идея да си даряваме заплатите ще има обратен ефект и ще дискредитира още повече режима на Зеленски.

Или Петков го играе пета колона на другия режим – този на Путин? „Идеята“ на премиера Петков е толкова идиотска, че не подлежи на обяснение и не се подчинява на никаква логика. Петков влезе в политиката с харизмата на антипод на Борисов, но очарованието на този, както се оказа, лекомислен човек се изпари за кратко време и от харизмата не остана и следа. А процесът вече е необратим. Да допуснем, че Петков не осъзнава себе си. Ами огромната администрация около него? И тя ли не разбира накъде влачат България Петков и министрите му?

Войната в Украйна е мръсна работа, но аз не мразя украинците, а Петков ме вкарва точно в тоя кален и мръсен коловоз. Ще се опомни ли Петков? Не знам, но ако не се преосмисли, много скоро ще заприлича на Борисов и двамата заедно ще заминат в миналото. А ние, публиката, еднакво ще възневидим и Кирил, и Бойко.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button