ЛАЙФСТАЙЛ

Златимир Йочев с последно предупреждение: Спри с глупостите, иначе изгаряш!

Вече е време да спреш с глупостите – този съвет е получил водещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев. Поводът за това било състоянието му след участие в любителски футболен мач миналия вторник, пише „Vihrogon.bg“.

Оттогава Йочев е схванат и с мускулна треска, което не е препоръчително за човек, който трябва да изглежда добре на екрана. Водещият сам си призна, че вече не е за махленски мачове, в които контузиите са чести.

С приближаването на 40-те Йочев усеща, че някои от тях изобщо не заздравяват толкова бързо, колкото преди 20 години. Мрънкането му по темата в понеделник сутрин обаче, не впечатли много колегите му по време на „седянката“ в студиото, се казва още в изданието.

На канапето на коментарите се завърна новинарката Полина Мечкуева след повече от два месеца изгнание от сутрешния ефир. През ноември тя стремително се опита да блесне със сюжет за торта, която имаше доста неприличен и откровено еротичен вид. Без съмнение „Тази сутрин“ не е мястото за такова съдържание и красивата Полина изхвърча на „резервната скамейка“. Явно наказанието след гафа й е изтекло, но пък Мечукева този път беше по-ниска от тревата.

Видимо нервна, новинарката представи само един от сюжетите и се постара през цялото време да мълчи. За разлика от нея, Боби Лазаров и спортният журналист Митко Тасев се развихриха на тема храна и по-точно закуска.

Синоптикът побърза да спомене шкембе чорбата с оцет и чесън, но Тасев го поправи, че балканският специалитет е по-скоро брънч, защото обикновено идва по-късно след пиянска нощ.

Мария Цънцарова пък обяви, че тя по-скоро би закусвала понички като милиардера Илон Мъск. „Нямам нищо напротив да закусвам с Мъск“, обяви водещата, като изказването ѝ прозвуча леко двусмислено.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button