Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

8 ранени след удара на автобус в дърво, инфаркт покосил шофьора

Автобус от столичния градски транспорт се удари в дърво, а след това и в два паркирани автомобили в ЖК „Младост“-2. Инфаркт на шофьора е най-вероятната причина за катастрофата.

Инцидентът е станал до блок 205 в близост до метростанция „Акад. Александър Теодоров – Балан“. На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Столична община. Районът е отцепен.

Според МВР, причина за катастрофата е прилошаване на шофьора. Автобусът се е движил по линия №4.

От Центъра за спешна медицинска помощ съобщиха, че са получили сигнала около 17.10 часа и към мястото на катастрофата са изпратени шест линейки.

Екипите на ЦСМП са транспортирали общо 8 души в три лечебни заведения. Тримата най-тежко пострадали, сред които и шофьорът, са откарани в УМБАЛ „Св. Анна“, уточни говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Майка с 10-годишно дете и още двама души са откарани в „Пирогов“, а един – в ИСУЛ „Царица Йоанна“.

От УМБАЛ „Света Анна“ съобщиха, че в момента се правят изследвания на 60-годишния шофьор, тъй като има съмнения за инфаркт.

Освен него в болницата са приети с прорезни рани и охлузвания 65-годишна жена и 75-годишен мъж. Няма опасност за животите им. По случая се води разследване.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button