ЗДРАВЕОБЩЕСТВОПОСЛЕДНИСВЯТ

Опитен психиатър предупреждава, че хората, принудени да бъдат ваксинирани, могат да извършат убийства

Facebook ) – Натискът на държавата за ваксиниране срещу Covid -19 нараства непропорционално напоследък и достига тревожни размери.

Когато първоначалният страх от „смъртоносния“ вирус или пропагандата на бездомни „знаменитости“ или съмнителни „власти“ и накрая маркетинговите трикове с чакалнята (известни още като оскъдни стоки) не помогнаха, натискът, заплахите и апартейдът на започнаха неваксинираните.

Такива принудителни действия обаче могат да имат и сериозни последици, които отговорните държавни служители вероятно ще подценят.

Известният лекар и психиатър MUDr. Радослав Чичала се опасява, че хората, принудени да бъдат ваксинирани против тяхната воля, могат да реагират агресивно на тези, които смятат за виновни в случай на сериозни последици след ваксината.

Наскоро той публикува статус в социалната мрежа, в който описва загрижеността си. Състоянието му е посочено по -долу.

Състояние MUDr. Чичал изразява загриженост относно принуждаването на хората да се ваксинират

По -малко от 20% от хората искат да бъдат ваксинирани доброволно.

Други 20% от хората бяха ваксинирани благодарение на манипулативна страшна кампания, използваща работодатели, празници. Това ни довежда до сегашното ниво от около 40% ваксинация.

Ако искат да ваксинират още 20%, което е максимумът, който ще успеят в Словакия, това ще бъде под по -голям натиск, тормоз.

И ако такъв човек се разболее или има здравословни проблеми след ваксинацията, или съпругата му, детето … нищо няма да му попречи да дойде и да убие, независимо дали медиците, които са го ваксинирали полит или политиците.

Те обаче знаят това, така че около много сгради има армия.

Много хора, дори и тези, които са били ваксинирани, вече се чувстват измамени, когато чуят, че трябва да бъдат ваксинирани отново, че трябва да се спазват мерките – в наивността и масовото манипулиране на рекламите те са вярвали в най -мръсния маркетинг, който сме изпитали десетилетия.

ВИЖТЕ КАКВО НИ ПОДГОТВЯТ ПРЕЗ СЛЕДВИЩИТЕ ГОДИНИ/видео/

Бележка на редактора

Необходимо е да се осъзнае, че това не са думите на обикновен човек, а на професионален лекар – психиатър, който знае доста много за човешката психика, мотивация и поведение.

По време на дългогодишната си практика той със сигурност е срещнал стотици пациенти, страдащи от психични проблеми и може компетентно да прецени какви способни хора могат да бъдат изгонени в ъгъла. И особено ако засяга близките им.

Следователно неговите предупредителни думи не трябва да се приемат с лека ръка от държавните служители.

Ако, за съжаление, има някакво нещастие, не само отчаяният пострадал човек ще бъде морално отговорен, но и този, който го доведе в отчаяно състояние.

Нека си припомним едно: Хората, които нямат какво да губят в живота, могат да правят неща, които иначе никога не биха направили.

Пловдивска баба нае килър да я убие, оттам нещата се развиха като във филм на Гай Ричи

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button