ПОСЛЕДНИ

Асен Василев: Ливан потвърди, че Борисов има сметка с 40 милиарда лева

Игра на Богове -Възходът на падението

Асен Василев: Ливан потвърди, че Борисов има сметка с 40 милиарда лева.

Това е огромен скандал и предстои случая да бъде даден на прокуратурата!

Диета без глад
Агенти на US финансовото разузнаване се по следите на милиардите, които момчето за всичко в СИК успя да открадне от България и да покрие в офшорни сметки по целия свят, категоричен е информаторът ни.

Според неофициални данни от приходната агенция се следят всички потоци пари, които могат да се свържат дори косвено с Бойко Борисов в световни банки с проблемна репутация, ситуирани в Ливан, Алжир, Русия, Хонконг, Сингапур и Сейшелите.

В НАП разполагат си информация, потвърдена от агенти в Националната служба за охрана (НСО), че Мутрата е изкарал парите кеш с помощта на десетина куриери срещу тлъст процент от пачките.

Сега задачата пред американските и българските проверяващи е да свържат банковите сметки с конкретни имена, които да ги отведат до поръчителя от Банкя.

Именно течащото грандиозно разследване на незаконното забогатяване на Борисов е една от причините биг босът на НАП Румен Спецов, срещу когото хунтата нададе вой до небесата при неговото назначаване, да посети Дубай в необявена пред медиите служебна командировка.

Проверка по рама

Смята се, че арабското емирство е една от точките, в които са прикрити част от авоарите, заграбени от България от тартора на глутницата ГЕРБ. Предстои да научим какъв е резултатът от визитата на Спецов

 

вижте още: 

Кирил Петков с разтърсваща реч срещу корупцията: Майната ви, стига толкова!

 

Схемата на ГЕРБ за рекет в земеделието – „наша“ фирма държи пълния контрол, отзад са Борисов и Васил Грудев

Коментари

Коментара

Последвайте ни в Youtube
loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
информиран ; народ

Related Articles

Back to top button