НЕВЕРОЯТНИ

10 неща, които привличат лошия късмет в дома ви

Ако всичко пада от ръцете ви или имате лош късмет, не бързайте да обвинявате другите за това. По-добре погледнете внимателно дома си. Оказва се, че най-простите неща могат да бъдат виновни, които привличат отрицателна енергия и също носят неприятности и неуспехи в къщата.

Боклуци в джоба или портфейла ви

Опаковки, билети, стари касови бележки и други боклуци, които се натрупват в джобовете или портфейла ви, не предвещават нищо добро. Последствията от такъв хаос са объркване в бизнеса и провал. Ето защо е по-добре да изхвърлите такива неща  веднага.

Счупени стъкла или огледала

Много хора знаят, че счупеното огледало не може да се държи у дома, в противен случай ще донесе неприятности. По-точно цели седем години неуспехи и трудности. Същото важи и за счупено стъкло, което символизира празнина във вашите финанси.

Вещи, които не са използвани повече от три години

Енергията на такива неща, дори и да са напълно нови, се влошава с течение на времето и трябва да им дадете втори живот или да ги подарите на някого.

Напукани чинии или счупени часовници

Чиниите, например, символизират семейния живот. Не искаш този живот да се разпадне, нали? Това означава, че трябва незабавно да се отървете от кухненските съдове, които са станали неизползваеми.

Спрял или счупен часовник е лош знак. Те трябва да бъдат ремонтирани незабавно или, ако не могат да бъдат ремонтирани, продадени за резервни части или изхвърлени.

Снимки, които навяват лоши спомени

Предмети, които имат негативни асоциации или просто не ви носят радост, обикновено не трябва да се държат в къщата. Негативността, която изпитвате, докато гледате тези снимки, може да се обърне срещу вас и да доведе до истински провали.

Несдвоени неща

Предмети, които изискват чифт (чорапи, ски, ски щеки, чехли, обувки и т.н.), трябва да бъдат изхвърлени веднага щом загубите тяхната „друга половина“. В противен случай те блокират положителната енергия и привличат дребни неприятности в дома ви.

Сухи цветя

Изсъхнали цветя, препарирани животни, изсъхнали пеперуди или бръмбари, животински рога и птичи пера, както и миди, донесени от някое пътуване, също възпрепятстват достъпа на положителна енергия и носят лош късмет.

Счупени джаджи за почистване

Метла, бърсалка и прахосмукачка са първите помощници в къщата и символизират почистването от всичко, което пречи на материалното благополучие. Следователно, привързаността към стара изтъркана метла или нежеланието да се изхвърли стара счупена прахосмукачка води до намаляване на финансовия поток.

Картини и плакати, изобразяващи природни бедствия

Бурите, лошото време и всяко друго лошо време предизвикват тревожни мисли. Техните изображения също привличат неуспехи, проблеми и нещастия. Затова не бива да предизвиквате съдбата отново. По-добре е да замените тези картини с нещо по-интересно и ярко.

Стари и ненужни вещи

Това включва стари вестници, списания, хартии, дрехи, които отдавна са ви станали безнадеждно малки. Всичко това трябва да се сортира и излишното да се изнесе на сметището, за да има място за нови неща и да не привлича негативна енергия.

Още новини

Back to top button