ПОСЛЕДНИ
Тренд

СКАНДАЛНО ! Полицай лети с 300 км/ч на мотор ! ВИДЕО

 СКАНДАЛНО ! Полицай кара мотор с 300 км/ч ! ВИДЕО – снима се сам !

полицай с 300 на мотор

Български полицай се снима сам, докато управлява мотор с 300км/ч  !

Скандалното видео беше видяно само от Новинар и предвид ситуацията, в която се намира държавата ни, заради катастрофата с убийство на две момичета от Георги Семерджиев и полицайката Симона Радева, която му е помогнала да се укрие от органите на реда, публикуваме статията.

Какви са задълженията на полицая ? 

Задълженията на полицаите са да осигуряват обществения ред и безопасността на хората, да залавят престъпници, да контролират и санкционират пътни произшествия

С поведението си, полицая подвизаващ се в ТикТок като n.dimitrov_gsxr показва явно НЕ зачитане на закона за движението по пътищата, демонстрира висока не заинтересованост от това дали ще предизвика ПТП, дали ще навреди на някого с обществено-опасните си действия.
Това е само част от наказателните последствия, които би следвало да понесе този роден полицай.

полицай с 300

Разбира се, водач на МПС, което се движи с многократно надвишена разрешена скорост, също трябва да се санкционира и п закона за движението по пътищата на Република България.

Санкциониран ли е водача ?
Ще бъде ли санкциониран и наказан ?

Вие трябва да сте пример на обществото и в него !
Не е допустимо и прието орган на реда, опазващ обществения ред и порядки да извършва груби нарушения, опасни за живота и здравето на околните.

Силно вярваме, че този човек ще понесе своите последствия и ще бъде пример, как не трябва да се държи едно длъжностно лице !

 

В профила на полицая се виждат и клипове, в които управлява мотор само на задна гума, с изключително висока и опасна скорост.

Премиерът в оставка Кирил Петков заяви, че „обявява война на рецидивистите на пътя“, в това число включени ли са и полицаите, които явно и демонстративно не зачитат закона, опасни са за останалите участници в движението и какви ще бъдат техните санкции ?

Полицайката Симона Радева – оказва се позната на обществото и като „Най-перверзната участничка на Мис Силикон“ 

 

 

Симона Радева разказва за нейните с*кс подвизи – СКАНДАЛНО ВИДЕО !

Още новини

Back to top button