Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Ангел Кунчев: Не съм в болница, не съм умрял

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев отговори на спекулациите за здравословното му състояние. В последните дни се появиха публикации в социалните мрежи, в които се твърдеше, че Кунчев е в болница в тежко състояние с COVID-19, а в някои публикации дори се говореше, че е починал, след като си е поставил трета доза от ваксината срещу COVID-19. Припомняме, че преди около месец стана ясно, че доцентът се е самоизолирал със симптоми на COVID-19 и от тогава нямаше публични изяви.

Във Фейсбук профила си доц. Ангел Кунчев написа:

Скъпи приятели, колеги , а и неприятели!

Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли.

Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече – имим нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.

Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст – карам 63 години, диагнози – хипертония, диабет, ритъмни нарушения – едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла – вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.

Не бъдете лековерни, направетет най-доброто за себе си – имунизирайте се!

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button