Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОЛИТИКАПОСЛЕДНИ

Бабикян и Хаджигенов искат общо явяване на вота с ПП и ДБ

OFFNews Последна промяна на 27 юли 2022 в 13:18 1871 2 <!–

adsGo(„div-gpt-ad-1575025591146-0“);

–>

Ние идваме

Снимка Движение Ние идваме

Бабикян и Хаджигенов искат антикорупционнна коалиция за предсрочния вот

Движение „Ние идваме!“ категорично определя като умишлено създаден провал опитът за формиране на кабинет с третия мандат.

Изцяло споделяме тревогата на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето поколение. В продължение на политиката ни от последните три тура избори, проведени след протестите от 2020 г., смятаме за логично общото явяване на предстоящия извънреден парламентарен вот, заявяват Арман Бабикян и Николай Хаджигенов в съобщение до медиите. 

Антикорупционна коалиция, обединяваща общите възможности, капацитет и воля, е отговорният начин да се изправим с лице срещу мафиотизацията на страната, икономическата и социална криза, както и външнополитическите рискове в условията на война, водена от режима на Путин, убедени са от Ние идваме. 

Ролята на гражданите, занимаващи с политика, е първи да осъзнаят рисковете пред държавата и да вземат мерки, преди кризата да е засегнала всички граждани на България. Отговорно заявяваме, че ще предложим общо явяване на „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“, като естествено продължение на усилията на гражданите, които свалиха режима на Борисов, пишат още Бабикян и Хаджигенов. 

Още новини

Back to top button