Микроблейдинг
Криминални Новини

Бившата певица Мария мълчала за проблемите си, винаги била усмихната

Бившата попфолк певицата от триото „Спасителките“ Мария Георгиева не обичала да говори за проблемите си. Винаги била в настроение и усмихната. Такава ще я запомнят нейните близки и приятели.

След като зарязала кариерата си на певица, Мария, която е родом от Димитровград, отворила фризьорски салон в центъра на Пловдив. Той носи нейните инициали „МГ“, като клиенти са си запазвали час от рано, за да могат да използват услугите ѝ. Тя била изключителен професионалист и се чувствала отлично с това, с което се занимава, споделят запознати.

За изключително кратко време 34-годишната жена успяла да разработи фризьорския салон, да си осигури постоянни клиенти и да се прехранва благодарение на него.

Припомняме, че близки на бившата попфолк певица потърсиха „Марица“, за да споделят съмненията си относно настъпването на смъртта й. Те смятат, че Мария не се е самоубила и че нямала повод за това. Според данните от полицията и прокуратурата обаче категорично става въпрос за самоубийство. Това е показало разследването. „Причините за самоубийството са прекалено лични, за да бъдат разгласени. Но няма колебания относно това, че сама е сложила край на живота си“, каза заместник-районният прокурор Атанас Илиев.

Безжизненото тяло на фризьорката е открито пред блока, в който живее в пловдивския квартал „Кючук Париж“ на 5 март вечерта. Според информацията, Мария скочила от шестия етаж. Пристигналият на място медицински екип само констатирал смъртта ѝ.

Близките и приятелите на Мария са покрусени от трагедията. Пред фризьорския салон, който разработила, има оставени цветя и свещи в нейна памет.

Още новини

Back to top button