Микроблейдинг
ЗДРАВЕОБЩЕСТВОПОСЛЕДНИ

Благородна кауза за жени пострадали от рак и алопеция ! Браво на Меги Бонева

Микроблейдинг Студио

Днес попаднахме на една изключително благородна, благотворителна кауза, на която желаем да дадем гласност !

Екипа на Новинар се натъкна на публикация за безплатни услуги – микропигментация и микроблейдинг за жени преминали през курс на химиотерапия и/или страдащи от алопеция !

В социалните мрежи се споделя пост на сертифициран специалист, който е решил да помогне на всички жени, пострадали от коварните заболявания по подходящ начин – така, че те да се почувстват по-добре !

Това написа Меги Бонева, сертифициран професионалист в сферата на микроблейдинга и микропигментацията :

Мили дами,
последните 10 години така ме завъртя живота, че се сблъсках с диагнозата “рак” от второ лице, няколко пъти. Загубих най-близките си от тази коварна и жестока болест, за която в България няма адекватно лечение …..в резултат на това пък друга близка отключи алопеция. Зная какво е за една жена да загуби красотата си ,да загуби самочувствието си и да се чувства подтиснато в обществото. Това ме накара да се замисля как мога да помогна по някакъв начина на всички тези жени. Последните месеци направих една моя лична кауза,която споделях на близки,а те на други т т.н Сега бих искала да я споделя с по-голяма аудитория.
По образование съм художник, по-сърце също! От година се занимавам с микроблейдинг и микропигментация, които предпочетох пред платното. Бих искала да помогна на жени преминали курс на химиотерапия ,загубили веждите си и жени с алопеция .
Последната седмица на м. Май ще извършвам процедурите микроблейдинг и микропигментация напълно безплатно за жени сблъскали се с тези диагнози и желаещи да върнат част от красотата си. Всяка една дама ,която желае да се възползва може да ми пише на лично съобщение тук или в инстаграм.

Смятам каузата да е целогодишна, като всеки месец ще има обявени дни! 🙏
* Ще се радвам да споделите публикацията ми , за да достигне до повече хора ❤️

 

Микропигментация

 

Публикацията е достигнала до сърцата на повече от хиляда души, минути след нейното публикуване.

 

Микроблейдинг

 

Новинар е очарован от тази млада дама и нейната история.
Ние подкрепяме написаното от нея и с цел достигане на по-голяма аудитория ще помолим всички наши читатели да споделят статията.

Желаещите дами, могат да се възползват от предложението, след като се свържат с
Меги Бонева и разговарят с нея.

Ето как да се свържете с Меги Бонева :

Микроблейдинг Студио

Инстаграм – Микроблейдинг Студио

 

Отпрявяме апел към всички наши читатели и последователи, споделете публикацията, за да достигне до повече хора, които да се възползват от прекрасното благотворително предложение!

 

Още новини

Back to top button