Микроблейдинг
ОБЩЕСТВОУ Нас

Брутално: Трансджендър се гаври с българския флаг, това ВИДЕО ще ви отврати

Гавра с националния флаг на фона на националния химн, това безумие под формата на клип бе публикувано в най-нашумялата социална мрежа Тик-Ток. Трансджендър под името „dionatrans8” е решил да става известен, но на гърба на България, пише trafficnews.bg.

На абсурдния клип, който витае из интернет пространството, се вижда как въпросният трансджендър, облечен в рокля с огромно деколте, размята разпокъсания флаг на републиката, а на фона на отвратителната сцена се чува и националният химн. Всъщност именно трансджендърът къса и чупи флага ни.

Без да се замисля „dionatrans8” е публикувала клипа в личния си профил, но вероятно заради множеството негативни коментари или репортвания на публикацията, клипът вече е изтрит от профила, а по другите публикувани тик-тоци се вижда, че „dionatrans8” е бургазлийка.

припомня, че в Наказателния кодекс има санкция за този, който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България. Той се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева. 

Още новини

Back to top button