Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Ето го сириеца, виновен за смъртта на двамата полицаи в Бургас

Сириецът, който е ръководил канала за трафик на мигранти, бе отведен с белезници в Следствения арест, пише trafficnews.bg.

Той е бил разпитан по досъдебното производство, образувано от прокуратурата, а в края на работния ден бе изведен от сградата на Криминална полиция.

Ръководителят на канала е бил във връзка с две лица, живеещи в Истанбул. „Когато се съберат повече мигранти, се организира канал. Сириецът се обажда на лица от Хармали, Средец и Хасково, които осигуряват автомобили и шофьори. Водачите са чужденци или българи. Те вземат мигрантите и се отправят към Пловдив.

Цената на мигрант варира около 3 000 евро, които се плащат на сириеца чрез банков превод по сметка, а впоследствие той се разплаща с изпълнителите. Установено е, че по същия канал е минал бургаският автобус, който катастрофира и уби двама полицаи. Вече има събрани доказателства за връзка между него и бежанците от бургаския автобус“, обясни днес наблюдаващият прокурор Пехливанов.

Сириецът е законно пребиваващ, работи на изпълнителска длъжност в голямо дружество в Пловдив.

Пловдивските прокуратура и полиция днес съобщиха за разбит голям канал за превоз на мигранти при специализирана операция, проведена през последните два дни. Арестувани са 12 души заедно с ръководителя на канала – 30- годишен сирийски гражданин. В гора, близо до частен дом, близо до Пловдив, са открити и 22-ма мигранти. Претърсени са 6 адреса в Пловдив, Хасково, Харманли и Средец.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button