ЛАЙФСТАЙЛ

Снахата на Маги Халваджиян нагорещи мрежата с перфектно дупе и… СНИМКИ 18

За Алекс Енева не е важно какъв сезон сме в момента, особено когато е решила да разпуска на екзотични местенца или поне край някой топъл басейн. 

По-горещо е обаче положението, което снахата на Маги Халваджиян предизвиква сред последователите си в социалните мрежи, които са във възторг от изкусителната фигура на хореографката на „Като две капки вода“.

Снахата на Маги Халваджиян изби рибата с това ВИДЕО

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @allexandra_amorr

Наскоро Алекс се поглези със СПА процедури във Велинград, за да разпусне малко от напрежението и динамиката в шоуто за имитации, което всяка седмица показва нови и нови образи, превъплъщения, танци и хореография.

Съблазнителната блондинка си „открадна“ няколко дни, за да се наслади на обстановката и басейна в луксозния комплекс. И, разбира се, снимките, които пусна в профила си, предизвикаха абсолютен пожар, защото на кадрите тя е облечена само по изрязан червен бански, разкриващ изцяло стегнатите й задни части, на които със сигурност биха завидели много млади момичета.

Припомняме, че преди старта на „Като две капки вода“ Алекс и Бебо успяха да си направят доста дълга почивка из екзотичните плажове на Индия, за да събере максимално много енергия и добро настроение за работния период след това.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button