Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Конопът на Никола Батилов и Щерион Джамбазов предназначен за Турция?

Ще бъде изяснено и дали конопът, който бе открит при полицейските операции в Елените и Свети Влас е предназначен за България или за чужбина. Това каза пред Нова телевизия ръководителят на Окръжна прокуратура-Бургас прокурор Георги Чинев.

48-годишният Щерион Джамбазов и 24-годишният Никола Батилов бяха заловени при спецакция. Бяха намерени 413 саксии канабис, 15 бойни оръжия и 3 бомби. Над 20 кг е иззетия коноп.

На свободния пазар в Турция цените на марихуаната са многократно по-високи от тези в България, поясни Чинев.

„С категоричност може да се изключи тезата, че държането на това оръжие е от колекционерска страст. Разследването обаче е в началният си етап и тепърва предстои да се установи за кого е било предназначено – на вътрешния пазар или в чужбина“, каза той в интервю за „Здравей, България“.

Прокурорът коментира и разкритата информация във Флагман.бг, че криминалисти имат съмнения дали с някои от пистолетите може да е извършено престъпление, което към днешна дата да не е разкрито.

„Проверява се дали е щяло да бъде използвано за престъпление, което се подготвя, както и дали вече не е извършено такова с тях. В националната база данни ще се види дали има информация за това“, заяви Чинев.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button