РЕАЛИТИ

Краси Радков призна, че е под чехъла на жена си Станислава и…

Кой би предположил, че Краси Радков живее под чехъл, при това с удоволствие? Обичаният актьор с радост се съобразява с жена си, чаровната тв водеща Станислава Ганчева.

„Последната дума в нашето семейство винагия е моя. Накрая казвам: „Да, скъпа!“, чистосърдечно призна Радков, който ще бъде водещ в новия дългоочкван и хитов сезон на Dancing Stars заедно с Алекс Раева от февруари. Преди 15 години той за пръв път участва в шоуто, но като танцьор и показа завидна пластичност на дансинга.

Краси Радков се завръща в ефира на bTV, ето кое предаване ще води

Половинката на Краси Радков също ще влезе в Dancing Stars като „таен агент“. От предаването обаче, все още пазят в тайна каква точно ще бъде ролята на Станислава, но е ясно, че тя ще бъде близо до звездите, сред които са Натали Трифонова, Неделя Щонова, Дара, Папи Ханс и Филип Буков.

Краси Радков и жена му прибират 20 бона от „Един за друг“ СНИМКИ

След 18-годишна любов, Краси и Станислава са неразделни и в личния, и в професионалния си живот. Двамата се запознават в Смолян, където той е на театрално турне, а тя – на екскурзия. Най-голямото им щастие е малкият Теодор, който е много дълго чакано дете./show.24-chasa.eu

show.24-chasa.eu

Още новини

Back to top button