ПОСЛЕДНИ

Мафиот! Марешки крие данъци, 17 бензиностанции не отчитат нощния оборот пред НАП

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сигнализираха шефа на НАП Румен Спецов за финансови престъпления на аптекарския бос с петролни интереси Веселин Марешки

Веселин Марешки притежава 17 бензиностанции в цялата страна

Наш източник от фирмата, която управлява неговите 17 бензиностанции в страната – „ВМ Петролеум” ООД, разкри, че по изрична заповед на бизнесмена-политик връзката на бензиностанциите със сървъра на НАП за подаване на отчети за оборотите в реално време се прекъсва в малките часове на нощта.

Диета без глад

Според сведението между 00,00 и 5 часа призори 17-те бензиностанции на Марешки, макар и да работят, не отчитат никакви обороти, което автоматично пести милиони на лидера на „Воля” и нанася сериозни щети на хазната.В този смисъл не е учудващо, че във веригата на варненеца не може да се плати с банкова карта, а се приемат само плащания кеш – така следите на количествата продадено зад гърба на НАП гори остават мистерия.

В момента Марешки е кандидат за президент, издигнат от своята партия „Воля”.

Това е втори опит на милионера да влезе на „Дондуков” 2. На президентските избори през 2016 г. аптекарският бос бе издигнат от инициативен комитет, представляван от Пламен Трифонов Христов, заедно с кандидата за вицепрезидент Петър Живков Петров.

Проверка по рама

Двойката тогава получи 11,17% или подкрепата на 427 660 български граждани, което я постави четвърто място на първи тур.

Игра на Богове -Възходът на падението

Коментари

Коментара

loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button