ПОСЛЕДНИСВЯТ

Макрон и Шолц се готвят да премахнат ветото в ЕС и скоро никой няма да ни пита нито за Македония, нито за Украйна, нито за санкциите…

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Велизар Енчев: Абсолютно нищо не значат 3000 души в РСМ, изяснили се като българи, след като над 100 000 имат български паспорти, но крият това от страх или са взели тескерето от корист

Уникално лицемерие ни залива в тези часове.

Жълтопаветните политици и политолози инфантилно хълцат от френския план за Македония и искат веднага да го приемем.

Защото за първи път ЕС вземал под внимание българската позиция.

Точно обратното!

Френският план безобразно е размил опорните ни точки и в Рамковата позиция, и в Декларацията на НС от 9 и 10 октомври 2019 г.

А заявената готовност от президента и МВнР ветото да падне, ако впишат българи в македонската конституция, е поражение, представяно като триумф.

Евтин триумф е да искаш нещо, което нищо не значи.

Абсолютно нищо не значат 3000 души в РСМ, изяснили се като българи, след като над 100 000 имат български паспорти, но крият това от страх или са взели тескерето от корист.

Десницата ни е заслепена от евроатлантическа любов. И отказва да види, че Макрон ни сервира данайски дарове. В тях няма нито дума за най – важното за нас – учебниците, брутално присвоили и македонизирали българското Средновековие и Възраждане.

Нито една дума!

Над 100 000, с промити от същите учебници мозъци, снощи заляха центъра на Скопие, хулеха България и искаха да им пълзим на колене.

Тези ли ще пускаме в Европа?

Апропо, Макрон и Шолц се готвят да премахнат ветото в ЕС и скоро никой няма да ни пита нито за Македония, нито за Украйна, нито за санкциите…

Кога Метрополията пита за каквото и да е колонията?

Велизар Енчев, коментар във фейсбук

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button