Криминални Новини

Мъж наряза за трети път кабелите на климатик, бил му шумен

Камери за видеонаблюдение около магазин в София заснеха мъж, който през няколко дни извършва вандалски прояви срещу външното тяло на хладилна камера на хранителен обект. Собственичката му Лилия Якова качва видеоклиповете в социалните мрежи, като пише:

„На Вашето внимание Ви представям господин Красимир Стоилов, който за трети път реже кабелите на хладилната ни камера (става въпрос за магазин на Ул.,,Русе” 2 точно срещу сервиз Радиал).

Не знам какво да кажа за въпросния индивид, който за щастие не беше убит от тока, а от там минава трифазен ток. Оправданието на създанието беше, че не може да спи вечер от шума на камерата (негови съседи се оплакват, че не могат да спят вечер заради музиката която пуска по средата на нощта).

Искам да поясня само, че хладилната камера работи само и единствено, когато вътрешната температура се покачи до 0.5°С, работи няколко минути, докато температурата се понижи и спира за следващите два часа. Аз лично проведох разговори със съседи, които живеят в блока над Саламандър СОТ и живущите над нашия обект, че те не чуват нищо.

Подадена е жалба в полицията и сега остава само да чакаме и да видим какво ще се случи. Исках да видите около какви хора живеем и че всичко си има граници. Можете да прескочите част от клипа, за да видите какво се случва.“

Само след два дни собственичката на обекта качва и следващо видео, в което въпросният съсед с фобия към шума на хладилната камера, хвърля тежък предмет по уреда.

Още новини

Back to top button