Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ОБЩЕСТВО

Над закона: Скандален бизнесмен се гаври и счупи ръката на полицай в Поморие

В ОД на МВР в Бургас е образувано безпрецедентно досъдебно производство, с което се е нагърбил самият началник на отдел „Разследване“ Златко Пеев. Става дума за нападение над полицай в извънработно време, гавра със служебното му положение като орган на реда и нанесен побой, при който е счупена дясната му ръка, пише Флагман.

Бруталната постъпка с полицая е извършена посред бял ден на ул.“Мусала“ 38 в Поморие. Главно действащо лице е бизнесменът Иван Туджаров, известен в малкия град от години с буйния си нрав.

Инцидентът, който е станал на 19-ти юли, липсва в бюлетина на ОД на МВР в Бургас, вероятно, за да се спести унизителното положение, в което е поставен служителят на РУ Поморие.

Ето и историята от фаталния вторник:

Полицаят, който бил в почивен ден, отишъл на автомивката, за почисти частно тракторче. Автомивката, която е на самообслужване, била собственост на Иван Туджаров. Клиентът взел „пистолета“ и насочил струята към тракторчето, когато зад гърба му автомобил го блокирал.

Зад волана бил собственикът на автомивката Иван Туджаров. Той започнал да снима полицая и да му подмята подигравателни реплики. „Я да видим кого ще снимаме как е паркирал неправилно!“, „Ти не нарушаваш ли закона?!“.

След което Туджаров слязъл и започнал да обвинява полицая, че предния ден е бил в екип от униформени, които са залепили фишове по неправилно паркирани пред дома му автомобили.  Започнал да го налага с юмруци и се стигнало дотам, че му счупил дясната ръка.

Оказва се, че никой от колегите на поморийския полицай не е посмял да поеме разследването на случая. Всички са си направили отвод.

За да даде пример на колегите си, производството е поел самият Златко Пеев.

Потърсен за коментар, Иван Туджаров бе лаконичен:

„Думите са куршум и аз затова няма да говоря“, като подчертава, че има запис от видеокамерите на автомивката, които е предал на полицаите, за да си направят заключения дали и доколко е виновен за случилото се.

В града е известно, че Туджаров има две автомивки – освен тази на ул.“Мусала“38, притежава още една, която се води на името на сестра му и се намира зад манастира „Свети Георги“.

Колеги на пострадалия полицай настояват да се сезират всички институции, отговорни за експлоатацията на такива обекти. И при двете автомивки имало достатъчно много нередности, с които Туджаров не се съобразявал и от години работел без да му пука, че някой би дръзнал да го санкционира.

Статията Над закона: Скандален бизнесмен се гаври и счупи ръката на полицай в Поморие е публикуван за пръв път на NovinarBG.COM.

Още новини

Back to top button