Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Нека има избори, стига сте плашили храта с нова коалиция между ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Почти всички от ПП са невероятно посредствени. Усмивката на Кирил Петков пред подкрепящата го улична група разказва всичко за този неприемливо неподготвен, да не кажа друго, премиер. Какво си въобразява този човек, на кое се радва, какво очаква? Да намери още 7 депутати чрез уличен натиск, чрез плюене на тълпата върху опозицията?!

Склонността към фантазии в политиката и самовлюбена аберация в поемането и оценката на действителността може да е пагубна за държавата. Не знам как „олигарсите“, които помогнаха на тези кукли да се позиционират, не разбират, че олигархичното им его ще затрие общото равновесие.

Парите не са всичко, както казваше Кирил с любимия си Чехов/Толстой, колкото и земя да трупаш, накрая ти трябват два на два. Това правителство е в дълго мъчително бълнуване и колкото по-бързо приключи този ужас, толкова по-добре.

Нека има избори, стига сте плашили храта с нова коалиция между ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН Нека видим коя партия с какви обеми ще влезе в следващия парламент. Не може някаква макабрена детска градина с елементарни лозунги срещу мафията да прикрива своята некомпетентност, да прикрива отклоняването на средства, да прикрива задкулисния интерес по толкова семпъл начин.

Като сте толкова интелигентни „олигарси“, вземете се в ръце, признайте грешката си, и инсталирайте нови, по-компетентни, по-талантливи, пък после дърпайте пак ресурси…

Тази глупост наистина не се трае. Излагате републиката.

Калина Андролова

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button