НЕВЕРОЯТНИ

Необикновена обява за квартира във Facebook изуми всички потребители – жена отдава място в леглото си под наем

Жена, която взима 526 паунда за наем споделяйки леглото си, е наречена „ненормална“. Това е една от многото тактики до която прибягват хората на запад за да могат да си позволят квартири.

Обявата във Facebook става популярна, след като е включена във видеоклип в TikTok от брокера на недвижими имоти Аня Етингер. С нарастването на цените на наемите в Торонто отчаяните времена явно изискват отчаяни мерки.

Публикацията съдържаше някои смели условия за бъдещите наематели в най-големия град в Канада, в който вече живеят близо 3 милиона души. Въпреки че включва удобства и комунални услуги, обявата за споделена спалня на жената изисква наемателят да спи на същото легло с кралска спалня като нея.

Необикновена обява за квартира във Facebook изуми всички потребители - жена отдава място в леглото си под наем 1

Това изискване разгневи Етингер, която на свой ред съобщи на света колко „ненормално“ според нея е то.

В обявата за наем се посочва, че съквартирантката търси „лесна за съжителстване жена, с която да делят една спалня и още повече – едно легло с размер „queen“.

Наемателката обясни, че преди това е споделяла леглото с друг човек, когото е намерила във Facebook, и всичко се е получило.

„Точно когато си мислехте, че пазарът на наеми в Торонто не може да стане по-лош, се случи“, казва Етингер.

Етингер започна да разсъждава как изобщо ще се получи това споразумение и защо наемодателят не е решил да инвестира в две двойни легла вместо в общата спалня.

„Това е толкова ненормално! Да отдаваш под наем място в леглото си за 900 долара на месец?“, каза тя, преди да признае в описанието на видеото, че някой би бил достатъчно отчаян, за да го направи.

Потребителите в коментарите бяха също толкова шокирани, чудейки се дали това изобщо е законно, докато други просто се надяваха, че обявата е шега.

Още новини

Back to top button