ПОСЛЕДНИСВЯТ

Нешка Робева срина НАТО: Да дойдат в Югославия да сеят мир! Пардон, нея вече я няма

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Легендарната ни треньорка по худ. гимнастика Нешка Робева е на мнение, че на запад има твърде много лицемерие. В момента всички укоряват Русия и обявяват Владимир Путин за агресор, но къде бяха всички тези критици преди 20 години?

Преди 23 години НАТО срина из основи Югославия, която месеци след това се разпадна. Робева не може да приеме за съдник в момента именно американците, които разбиха не една или две държави за собствени цели, пише Vtorifront.bg.

„Щом САЩ са такива миротворци, защо не отидат в Югославия да посеят малко мир. А, пардон, нея вече я няма, унищожиха я същите американци, които днес приказват за агресията на Русия. Сърбите са по-малко хора от украинците ли? Не го разбирам това лицемерие“, избухна Нешка.

Тя е на мнение, че целият Запад е изключително лицемерен. Говори се и се пише само за Украйна, защото така се изкарва Русия злодей, а от 8 години има война в Йемен и никой не се интересува от това.

„20 милиона души в Йемен се нуждаят от спешна хуманитарна помощ, а се говори само за Украйна. Това не са никакви евроатлантически ценности, това е обикновено двуличие“, смята Робева.

Според нея НАТО не е никаква отбранителна организация, както се твърди и се тиражира. Напротив, именно хората от НАТО са виновни са почернянето на много човешки съдби заради свои егоистични цели.

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button