Микроблейдинг
ОЩЕ НОВИНИ

Нова зловеща версия: Сашко отвлечен от жена с обица на носа!?

Жена от Благоевград е видяла момченце, което поразително прилича на изчезналия Сашко от Перник. Детето е било придружавано от жена.

Това коментират търсещите в канала на доброволците, които усилено издирват 12-годишното дете вече четвърти ден. Припомняме, че аутиста изчезна в петък малко преди 16 часа.

Жената и детето, което прилича на Сашко, са били забелязани вчера към 16 часа в района на „Даме Груев“, твърди Кристиана Андреева в своя публикация в социалната мрежа. Детето изглеждало спокойно, което означава, че най-вероятно познава жената, пише Лупа.бг. Очевидка е опитала да проследи жената и детето, но те са бързали. Жената е била с обеца на носа, а детето е било с черно яке на зелени ленти. Придружителката е подшушнала нещо на детето и са избягали.

Подаден е вече сигнал на 112. Има потвърждение и от други очевидци, че са видели жена с малко момченце вчера в късния следобед.

Доброволците коментират дали не става въпрос за майката на момченцето и твърдят, че ако някой е с детето, то със сигурност е било преоблечено. Предстои да се изясни дали забелязаното вчера дете е Сашко, или благоевградчанката се е припознала. От МВР съобщиха , че до този момент са постъпили над 100 сигнала във връзка с изчезването на хлапето.

Още новини

Back to top button