Криминални Новини

Пиян бургаски батка лети със 150 км/ч из центъра на града

Венцислав Маринов от кв. Долно Езерово е бургазлията, който тази нощ си спретна дива гонка с полицейски патрул и накрая заби БМВ-то си в спирката на ул. „Одрин“ до Ритуалната зала, разкрива Флагман.бг, позовавайки се на свой достоверен източник.

Екшънът е започнал малко след 01:00 часа, когато 22-годишният младеж не се е подчинил на подадения сигнал със стоп палка на ченгетата. Вместо да спре, той е натиснал педала на бавареца и с бясна скорост е профучал по ул. „Христо Ботев“. Според живущи в района, които са станали свидетели на гонката, бургазлията се е движел със 150 км/ч., въпреки че в този час в Бургас валеше лек дъжд.

В района на Билковата аптека шофьорът е загубил управление над колата, която вероятно е поднесла от мокрия асфалт. Помел е два пътни знака и се забил в спирката на ул. „Одрин“ пред Ритуалната зала. За щастие по това време не е имало случайни минувачи и от инцидента няма пострадали. В БМВ-то са се придвижвали още два души, които са се разминали само с уплаха от сблъсъка.

По информация на Флагман.бг, бургазлията е неправоспособен и никога не е притежавал шофьорска книжка. Въпреки това обаче редовно сядал зад волана. По неофициални данни, в досието му има 3 присъди за управление на МПС след употреба на наркотични вещества, последната е от 2020 г.

Снощи Венцислав също е отказал да бъде тестван с дрегер за употреба на алкохол и наркотици. Това пък наложило полицаите да свалят софийските номера на БМВ-то.

Преглед в профила на бургазлията показва, че само час преди инцидента, явно е бил на купон с приятели и е качил на стори как „разлива“ уиски и по всяка вероятност по време на катастрофата е бил употребил алкохол.

Още новини

Back to top button