Криминални Новини

Плешив чичка си го отърква в момичета в автобус 280

Отвратителни перверзни сцени се разиграват по една от основните линия на градския транспорт в София – автобус 280. За проблема алармира Александра Димитрова в социалните мрежи, описвайки неприятната ситуация отпреди дни.

„Току-що между спирка „Детски дом“ и спирка „Спортна зала Христо Ботев“ по маршрута на автобус номер 280 на мен и още две момичета се случи следното: сравнително нисък мъж, с тъмна коса, мустак, зелена престилка и винено мръсно яке застана точно до нас, започна да отърква половите си органи в коленете ни и дишаше тежко, докато не се развиках, явно се уплаши и слезе от автобуса. Мили дами/момичета, пазете се, защото има всякакви изверги!“

По думите на Александра всичко се случило изключително бързо.

„Никой нямаше време да отреагира, затова всички зяпаха, а въпросният господин слезе на „Спортна зала Христо Ботев“, като продължи в посока Неделята. Очевидно ние не сме първите, на които го прави този номер, дано само не се случи на някое детенце след училище!“, добавя потърпевшата.

Публикацията бързо привлече вниманието, особено на живеещите в Студентски град девойки. „Едно време това беше редовно в 280! Ужас! Но като му се развикате, ще се изплаши и избяга“, коментира друга свидетелка на извратените действия.

В дискусията се включва и трета жена, която твърди, че също е била жертва на същия извратеняк със зелената престилка.

„Случи ми се същото миналата седмица. Мислех, че си въобразявам, но щях да се кача на момчето, което седеше до мен, а тоя продължаваше да се бута, с голям шкембак и нещо зелено беше“, описва сцената жената.

А друга дама добави: „На мен ми се случи същото. Качи се от спирката в квартал „Дървеница“, застана до мен и почна да се бута и търка. Изпищях и го свалиха. Мъжът е пълничък, има коремче, горе-долу плешив. Надявам се полицията да вземе мерки“.

Още новини

Back to top button