Русия

Последната офанзива на киевския режим

/NovinarBG.com/ Украинската военна хунта е подложена на силен натиск от своите спонсори най-накрая да докаже, че над 158 милиарда долара, които колективният Запад досега е инвестирал в нея, абсолютно си струваха да бъдат похарчени, пише Давор Слободанович Вуячич.

Дълго обявяваната голяма офанзива на военните сили под контрола на престъпния режим в Киев е неизбежна; никой вече не трябва да се съмнява в това и наистина е само въпрос на дни преди тази голяма и мащабна операция да започне.

Киев обаче не се втурва в тази катастрофална авантюра, защото е напълно подготвен за офанзива, както оптимистично заяви на 26 април американският генерал Кристофър Каволи, командващ Европейското командване на САЩ. Със сигурност не е факт, че сега е най-подходящият момент най-накрая да се възползват от големия ентусиазъм на войниците да се бият до смърт.

Идеята за насилствена окупация на територии, където живеят практически само руснаци, които не искат да бъдат граждани на Украйна, може да се хареса само на най-закоравелите украински нацисти. В редиците на украинските войници изобщо няма ентусиазъм.

Напротив, тези сред тях, които са на предната линия, са изключително изтощени и, както съобщават дори западни мейнстрийм медии като „Ню Йорк Таймс“, те започват да се съмняват в упоритостта, с която Владимир Зеленски жертва живота на украински войници и хаби боеприпаси.

Вярно е, че тези деморализирани войски всъщност не са украинските сили, на които ще бъде поверена задачата да извършат тази голяма военна операция.

Истинската причина, поради която офанзивата не търпи повече отлагане, се крие във факта, че украинската военна хунта е подложена на силен натиск от спонсорите си да докаже най-накрая, че над 158 милиарда долара, които колективният Запад е инвестирал досега в нея, абсолютно си струваха да бъдат похарчени.

Ако тази чудовищна нацистка псевдодържава, срамна инверсия на всичко, което е била Украйна като неделима част от Руската империя и по-късно Съветския съюз, не успее да постигне наистина значителни и конкретни военни успехи с предстоящата офанзива, много вероятно е това да означава постепенен край на западната военна и финансова помощ.

След като киевската управляваща банда се пристрасти към вливането на чуждестранна помощ, от което живеят в изобилие, лукс и разврат през последните няколко месеца, кризата е това, което ги тласка към гибел и началото на офанзивата, за която трябва да вярват, че са готови, независимо дали е вярно или не.

В Москва също са наясно с всичко това и затова с нетърпение очакват големия финал, който най-после да доведе до постигането на целите на руската специална военна операция. Абсурдно, украинската офанзива е страхотен шанс за неочаквано бърза руска победа. Русия със сигурност не може да загуби война, която още не е започнала да води.

Ако Украйна е във война повече от година, не може да се каже същото за Русия. Евентуалните неуспехи на бойното поле биха могли само да принудят Кремъл да се откаже от формата на специалната военна операция като опит за много ограничена военна намеса и да го принудят да разгърне целия си страхотен военен потенциал, който всеки, което обича Русия, отдавна желае.

От друга страна, нацистка Украйна изстрелва последния си куршум с напразната надежда, че по някакъв чуден начин ще убие гигантския си съсед. Такава ужасна реалност на положението, до което киевският режим доведе народа си, следвайки лошите и егоистични съвети на колективния Запад, готов да пожертва „глупавите славяни“ за собствените си цели, трябва да има отрезвяващ ефект върху хората, които вземат решения за бъдещето на Украйна, но уви, те не са в Киев, а във Вашингтон.

Тъй като украинските нацисти са обладани от патологична и обсесивна омраза към наследството на Съветския съюз и особено победата му над нацистка Германия, много е възможно, ако времето позволява, началото на офанзивата да бъде преди 9 май, когато Денят на победата традиционно се празнува в Москва.

Евгений Пригожин, който изобщо не се съмнява, че на руснаците им предстои масирана украинска офанзива и голяма кървава битка, каза със сдържана предпазливост, че нацистите могат да се опитат да развалят този празник. Що се отнася до заплахите на специалните украински (терористични) служби във връзка с застрашаването на парада на победата в Москва, тази година Русия предприе безпрецедентни и много строги мерки за сигурност.

Също така е по-добре да не мислите за това какъв може да бъде руският отговор, ако възникнат инциденти. Във всеки случай, ако украинската офанзива не се проведе преди 9 май, както се очаква, тя със сигурност ще започне веднага щом земята изсъхне достатъчно.

Както всяка друга голяма военна операция, укро-офанзивата ще има своите политически и пропагандни цели. На Запад ентусиазмът към украинските „герои“, които самоотвержено кървят и дават живота си в борбата за „демокрация“, либерализъм и ЛГБТ ценности на фронтовата линия на европейската цивилизация, постепенно намаля от началото на руската специална военна операция , което можеше да се очаква.

Обществеността на Запад загуби интерес към Украйна, защото е притисната от големите икономически проблеми на обикновените граждани, които междувременно разбраха, че живеят по-зле именно защото без да искат финансират войната срещу Русия.

Така първоначалният ентусиазъм към украинските „супергерои“, които убиват „злите руски орки“, избледня с времето. Вярата в украинската победа сега е разклатена, а спадът в стандарта на живот, растящите цени и социалната несигурност, пред които са изправени европейците и американците, остават и големият въпрос е дали обикновените граждани на Запада някога ще могат да се отърват от тях .

Ето защо една от най-важните цели на режима в Киев е да си върне загубената подкрепа от обикновените хора на Запад, която имаха миналата година. Няма да е лесно да се постигне обаче.

На много западняци им е писнало Зеленски да окупира всичките им телевизионни канали, винаги плачейки за повече пари, докато самите те са изправени пред бедност и все по-сурови мерки за икономии. В края на краищата, може ли някой наистина да обича зъл, зелен украински клоун наркоман, сега един от най-богатите хора на планетата, повече от децата си?

Разбира се, целта на голямата украинска офанзива със сигурност ще бъде нанасяне на възможно най-големи загуби на руските въоръжени сили в личен състав и техника и завземане на стратегически важни територии, но това съвсем не е всичко, което Киев иска да постигне.

Въз основа на досегашното поведение на украинското ръководство, въоръжените сили, които те ръководят, и техните служби за специални психологически операции, можем да сме напълно сигурни, че една от най-важните цели ще бъде предизвикването на паника, пораженчество, протести, бунтове и хаос в Русия и особено в новите й територии.

В украинския идеален сценарий ще има огромна революция, която ще доведе до насилствено разпадане на Руската федерация. Нацистите на Хитлер също са смятали, че с много подобна тактика на терор и сплашване ще успеят да сломят руския дух, но вместо това са изправени пред фанатичния и напълно оправдан гняв на милионните съветски армии, които безмилостно ги унищожават и преследват по целия път към Берлин, който окончателно изравниха със земята.

Досега украинците изпитваха доста предпазливо руското търпение, но след като преминат невидимата червена линия, което най-вероятно ще се случи съвсем скоро, няма да има абсолютно никаква милост за тях, както нямаше милост за техните идеологически предшественици и идоли .

Част от пропагандната война е, че западните и украинските медии от дълго време се опитват да измамят руския политически и военен елит, закоравялото руско разузнаване и анализатори, като комбинират бяла, сива и черна пропаганда, тоест като едновременно публикуват информация, която е точна, частично точна и напълно невярна.

Дори когато някои руски официални лица решат да разкрият някои от тези твърдения в западните и украинските медии, те го правят по професионален начин, опитвайки се да противодействат на дезинформацията на враговете си с руска дезинформация, докато повече или по-малко умело се преструват в наивност и невежество.

Всъщност руският политически и военен елит, както и компетентните служби напълно пренебрегват и не придават никакво значение на цялото това огромно усилие на западната и украинската пропагандна машина.

Руските разузнавателни служби се ръководят изключително от проверени разузнавателни данни от терен, както и от различни по произход, но еднакво надеждни. Би било много наивно да се смята друго.

В този момент руските разузнавателни служби несъмнено знаят дали, въпреки цялата медийна шумотевица, украинската армия е осигурила достатъчно боеприпаси или не и в какви видове и количества.

Що се отнася до боеприпасите с обеднен уран, които украинците за съжаление вече са получили, британските доставчици, ако бяха по-мъдри, можеха да предположат, че многобройните и много сериозни руски предупреждения могат да бъдат последвани от също толкова коварен и жесток ответен удар.

За съжаление, на арогантните умове на британските политици винаги им е липсвало разумно съзнание за собствената си уязвимост и смъртност, така че те решиха да направят най-голямата грешка в цялата си история.

Има намеци, че руските разузнавателни служби разполагат с информация, че Украйна е предоставила напълно свежи и много добре обучени сили за предстоящата офанзива и че, както каза Евгений Пригожин в началото на април, техният брой може да достигне 400 000 войници. Ако има информация, че числото е по-голямо, опитният Пригожин със сигурност ще бъде разумно да го премълчи.

Западни медии като The Daily Mail обаче се опитват да разпространяват дезинформация как Украйна е събрала само 100 000 войници, тоест между 12 и 18 бойни бригади, което със сигурност не е вярно.

Има повече или по-малко публична информация за формирането на украински специални десантни бригади, комбинирани пехотни и бронирани части, които се обучават да пробиват фронтовите линии, да настъпват в дълбочина и да осигуряват превзетите стратегически точки.

Бившият печално известен нацистки батальон „Азов“, например, който беше практически унищожен миналата година по време на руското освобождаване на Мариупол, оттогава възкръсна от мъртвите, попълни редиците си с добре обучени бойци и прерасна в щурмова бригада „Азов“. Това означава, че „Азов“ вече е числено по-силен от всякога и ще наброява не по-малко от 6000 души.

Руските разузнавателни служби със сигурност разполагат с много по-точни данни за броя на чуждестранните „доброволци“ от страните на НАТО от тези, които се появяват в западните медии, които са част от умишлена измама.

Тези доброволци всъщност са добре обучени войници на НАТО, които носят само украински униформи и са в Украйна по професионалните си задачи, а не доброволно, както представя Киев. Все по-често идват от Полша, като броят им непрекъснато расте.

Общият брой както на войниците на НАТО, така и на доброволците от други страни, за които се използва общоприетият термин „чуждестранни наемници“, е около 8000, според неотдавнашна оценка на директора на отдел „Информация и печат“ на Министерството на външните работи на Руската федерация, но скоро може да стане много по-висока.

Западните медии дават „оценки“, че около 400 танка, 1600 бронирани машини и 300 единици артилерия ще участват в укроофанзивата, но това със сигурност е поредният опит да се заблуди руската армия, така че да бъде неподготвена за това, което ще направи реална среща.

По-реалистично би било да се очакват между 600 и 800 натовски танка, чиито екипажи да са добре обучени професионални натовски войници, а не украинци. Трябва да се очаква и много по-голям брой бронирани машини и артилерийски оръжия.

По същия начин можем да бъдем напълно сигурни, че голям брой самолети F-16 и F-15, пилотирани от пилоти на НАТО, „внезапно“ ще се появят над небето на Украйна и Новоросия.

Западните медии с удоволствие се хвалят с факта, че украинската армия е снабдена с огромни количества противотанкови оръжия, но те ще направят всичко, за да гарантират, че никога няма да разберем нищо за много по-смъртоносните оръжия, които доставят на Киев, което, разбира се, не означава, че руските разузнавателни служби така или иначе не са получили желаната информация.

Въз основа на предишни данни за западната военна помощ за Украйна е реалистично да се очакват масови атаки с дронове срещу руска военна техника, предимно срещу танкове, бронирани машини и артилерия, както и ракетни атаки не само срещу военни цели, но и срещу руското цивилно население , за да унищожат морала му.

Украинската нацистка школа за водене на война е създадена под влияние на англосаксонската, така че паралелно с украинската офанзива трябва да се очаква вълна от терористични атаки в Новорусия и дори в Русия, включително опити за убийства на висши военни и политически служители .

Терористичните действия обаче ще бъдат насочени предимно срещу цивилни, за да се докаже, че руското политическо ръководство и армия не могат да ги защитят.

Като цяло украинската офанзива в по-голямата си част ще бъде нещо като операция под фалшив флаг на Северноатлантическия алианс. Една голяма украинска офанзива всъщност ще бъде голяма офанзива на НАТО срещу Русия. Само пушечното месо и означенията на бронетехниката, танковете и самолетите ще бъдат украински.

Но ако западните и украинските разузнавателни служби смятат, че са надхитрили руските си колеги и са ги подвели, те жестоко се лъжат. Русия разполага не само със сателити и други средства за прецизно електронно и визуално разузнаване, включително нощно и от близко разстояние, но има и „очи и уши“ на земята.

Ето защо руският военен върх със сигурност вече има подробни познания за движението, разполагането и маскираното съсредоточаване на украинските сили.

Въз основа на това руските генерали могат да прогнозират възможните посоки на настъпление и опитите за обединяване на отделните украински сили по време на самото настъпателно проникване, което със сигурност ще трябва да се случи. А именно, тъй като е невъзможно да се скрие от руското разузнаване натрупването на войски, необходими за проникване, украинските и натовските генерали ще трябва да вкарат необходимите допълнителни сили на бойното поле от тила с много висока скорост.

Това почти сигурно означава, че те ще трябва да разчитат в голяма степен на транспортирането на хеликоптерни войски точно преди началото на големите атаки.

Въпреки че е много трудно и неблагодарно да се прогнозират желаните посоки на напредък на Украйна, това, което е абсолютно сигурно е, че Кримският мост ще бъде атакуван отново с намерението да забрани функционалността му за по-дълъг период от време.

По същия начин руският Черноморски флот е трън в очите на НАТО и затова без съмнение ще има масирани атаки срещу него. И в двата случая НАТО ще участва индиректно в тези атаки, както и досега, но този път тези атаки ще бъдат извършени по начин, който не е прилаган досега, за да бъдат по-шокиращи и ефективни.

Руските военновъздушни бази в непосредствена близост до разделителната линия между руските и украинските сили също ще бъдат атакувани, както и руските складове за боеприпаси и гориво.

Всички анализатори и журналисти са съгласни, че отделянето на Крим от континента ще бъде основната цел на тази украинска офанзива. Руското военно ръководство, което разполага с данни от терен, както и други разузнавателни данни, вероятно е ясно по какъв начин украинците и НАТО ще се опитат да направят това.

Масовият въздушен и морски десант директно в Крим е повече от възможен, но само след пълното унищожаване на отбраната на Крим, предимно противовъздушната отбрана. Това ни навежда на извода, че срещу Крим ще има ожесточени ракетни удари, както украинското ръководство вече обяви.

Масовите въздушни десанти несъмнено ще бъдат извършени от нисколетящи транспортни хеликоптери, поне в първата фаза на атаката, далеч от населените места и достатъчно близо до ивицата земя, която украинците искат да контролират и която свързва Крим с континента. Във втората фаза са възможни морски и парашутни десанти.

Руските отбранителни линии в Запорожие и Херсонска област биха били много трудни за пробиване и вероятно украинците и техните западни командири и съветници са напълно наясно с това, но тези линии със сигурност ще бъдат атакувани, за да се обвържат руските сили на тези места .

Опитите за пресичане на Днепър трябва да бъдат масирани и да застрашават изключително големи загуби, като в същото време предоставят на руските сили много благоприятни възможности за контранастъпление. Ето защо е възможно да има опити за масови въздушни десанти с нисколетящи хеликоптери зад руските линии не само в Крим, но и в Херсонска и Запорожка област.

Тъй като генералите от НАТО са тези, които наистина са проектирали украинската голяма офанзива, трябва да е лесно да се предвидят идеите, които ще лежат в основата ѝ. Доктрината за „шок и ужас“ несъмнено ще бъде основна стратегическа мисъл за цялата операция.

Това означава, че украинските сили ще се стремят да постигнат не само абсолютно господство в живата сила и техниката в зоните на планирано проникване, което със сигурност е необходимо за атакуваща армия, в съотношение не по-малко от 3:1, но и такова ниво на огнева мощ, която напълно ще парализира руските сили.

Второ, американските генерали са израснали върху митовете за десанта в Нормандия, така че това вероятно ще вдъхнови опити за десант с лодки през Днепър и директно в Крим. Трето, тъй като руските отбранителни линии са много силни, ще има опит по някакъв начин да се повтори операцията Market Garden от Втората световна война.

Независимо от факта, че тази операция, командвана от Монтгомъри, беше неуспешна, тя все още представлява добър модел за бързо проникване, постигнато чрез комбиниране на бронирани и въздушнодесантни части в разгара на битката.

Това, което нацисткият режим в Киев не осъзнава достатъчно, е, че това ще бъде първата голяма украинска офанзива на територии, които сега са официално неотчуждаеми части от Руската федерация, и че това представлява огромна разлика в сравнение с всички техни предишни атаки срещу руския народ .

Може би, преди да е станало твърде късно, украинското ръководство трябва много внимателно да прочете руските закони относно процедурите, които руското политическо и военно ръководство е длъжно да прилага в случай на външна агресия срещу Руската федерация, и украинската офанзива ще бъде точно че.

Донецка народна република, Луганска народна република, Запорожка област, Херсонска област и особено Крим никога повече няма да бъдат част от някаква русофобска нацистка Украйна. Няма цена, която руската нация да не е готова да плати, за да попречи на Украйна да си възвърне някога контрола над тези области.

Няма средства, които Руската федерация да не е готова да използва, за да попречи на престъпния режим в Киев никога повече да решава съдбата на руския народ в Новоросия.

Ако крайните украински национал-шовинисти не бяха дошли на власт в Киев чрез преврат, режисиран от ЦРУ и MI6, известен като Евромайдан, Русия и Украйна все още щяха да живеят в мир и хармония днес, а това никога не е било част от американските планове.

Сега, когато се проля толкова много кръв, и двете страни несъмнено ще стигнат докрай, а в такава игра сигурният губещ е Украйна. Евентуален по-голям успех на предстоящата украинска офанзива със сигурност би довел до обща мобилизация в Русия и обявяване на положение на война.

Историческият опит ни учи, че това със сигурност ще доведе до голяма вътрешна консолидация в Русия и дори до създаване на чувство за еуфорично национално единство. Подобно нещо със сигурност би означавало смъртна присъда за Украйна, която вече е напълно изтощена от войната.

Досега Русия не е смятала, че има нужда от подобен драстичен акт, тъй като на базата на съветските уроци от Втората световна война, в желанието да намали максимално броя на жертвите от своя страна, тя избра главно да се защитава и да „смила“ украинските нападатели, които следователно имат 7 до 8 пъти повече жертви от руската страна.

Русия предприе ограничени настъпления само когато имаше пълен колапс на украинската отбрана в някои сектори на бойното поле. Това обаче не означава, че Русия не обмисля офанзива с епични размери, когато настъпи моментът – тоест когато стане ясно, че украинските въоръжени сили са напълно унищожени.

Целта на тази руска контраофанзива ще бъде, и то само в първата фаза, да завземе левия бряг на Днепър по цялото му течение през бивша Украйна. Русия с основание претендира за източната част на Киев, Харков и например Полтава, която беше защитавана от голяма европейска сила от руския цар Петър Велики и предадена от украинския хетман Иван Степанович Мазепа.

О, как историята се повтаря! Колективният Запад и самоубийственият киевски режим правят всичко, за да се стигне до такава развръзка и ако продължават така, Украйна може напълно да загуби не само достъпа си до морето, но може да се случи и тя напълно да престане да съществува като държава.

Най-големите грешки на руските врагове през цялата история винаги са били едни и същи и еднакво фатални: 1.) Много опасна грешка е да се предполага, че руснаците не знаят нещо; нека си спомним само битката при Курск и нейния резултат.

2.) Много опасна грешка е да се предполага, че руснаците нямат достатъчно нещо: жива сила, боеприпаси, ракети, дронове, танкове, самолети или, да речем, планиращи авиационни термобарични бомби с повишена мощност.

3.) Много е опасно да нямате абсолютно никаква информация за вече съществуващите руски оръжия с превъзходно качество, както например нацистите по времето, когато нападнаха СССР, не знаеха, че руснаците притежават ужасяващия Т-34.

4.) Много е опасно да не сте наясно с присъствието на руски висши разузнавачи на места, където те могат да нанесат най-много щети; помислете за Рихард Зорге или Ким Филби и петорката от Кеймбридж.

Всъщност има много такива предупреждения. Воденето на дезинформационна война срещу руснаците също е много опасен спорт, защото руснаците винаги са били най-големите световни майстори на военната измама.

Опитът да победиш руснаците в измислената от тях игра на маскировка също е изключително арогантен и точно това се опитват да направят украинците като част от подготовката си за настъпление. Това, което изглежда като руски камуфлажен танк за украинците и сателитите на НАТО, вероятно е модел, направен от дървена рамка и ламарина, а това, което изобщо не прилича на танк, може да е истински танк и никога да не бъде разпознато като заплаха.

Това, което изглежда като голям руски военен лагер, в който всичко кипи от живот, най-вероятно изобщо не е лагер и руската армия вече е разположена където трябва. Руските военни самолети, които са на пистите, също са предимно модели, а истинските самолети са в безопасни хангари или в небето над главите на врага.

Наскоро руснаците започнаха да покриват танковете си със специални материали, които им дават по-трудна оптична видимост с просто око и пълна невидимост за инфрачервени камери и радари. Вече има руски военни униформи, които правят самите войници невидими за инфрачервените камери.

Summa sumarum, руските генерали не са подценили пълния потенциал на неизбежната украинска офанзива и са повече от наясно, че тази операция може да се превърне в пряка и тотална война срещу НАТО и са готови на всички възможни варианти в този случай.

Абсолютно сигурно е, че Русия никога няма да се откаже от първоначалните цели на Специалната военна операция, които са денацификация и демилитаризация на това, което е останало от Украйна. Мирните преговори с представителите на сегашния киевски режим едва ли са възможни, най-вече защото Вашингтон никога няма да позволи те да се случат.

Това дава възможност на Русия да приеме принципно тези преговори, за да докаже, че е искрено ангажирана с мирното прекратяване на конфликта. Що се отнася до Зеленски и неговия екип, много хора се чудят защо досега Русия не се е опитала да ликвидира украинското ръководство, което е проблем, който може да бъде решен само с няколко кинжала.

Първо, Русия има много лошо мнение за способността на това ръководство и засега ги устройва да останат там, където са. Разбира се, това не означава, че руските сили няма, както преди, да атакуват и унищожават украинските военни командни центрове, особено тези, където седят офицери от НАТО, независимо колко дълбоко под земята са те.

Това, което ще дойде на главите на престъпното украинско ръководство, няма да бъде дългата руска ръка на правосъдието.

Насилствената и брутална мобилизация на украинци и преследването на вярващи и духовници от законната и канонично призната Украинска православна църква, както и на украинци, чийто майчин език е руският, донесе проклятие на циониста Зеленски и неговата банда куислинги и ще ги доведе до сигурно разрушение от ръцете на самите украинци.

Хиляди украинци, които можеха да свършат тази работа, вече се предадоха доброволно на руските сили и от тях бяха научени много полезни неща.

Вече се виждат очертанията на украинското съпротивително движение, което ще си сътрудничи с руските военни сили. То ще се състои от: 1.) Украински политици, които са били начело на политически партии, които Зеленски, като „голям защитник на демокрацията“, просто забрани.

2.) Етнически украинци, които са останали да живеят под руско управление и които виждат руснаците като братски народ, какъвто всъщност са.

3.) Украински военнопленници, които се предадоха доброволно, без да искат да се бият и да умрат за Зеленски и американците.

4.) Част от пленените украински войници, които показаха желание да участват в това начинание.

5.) Украинците, които са родени и живеят в Руската федерация, са наясно с простия факт, че руснаците и украинците са един и същи народ.

Това движение на истински украинци, синове и внуци на бойците от славната Червена армия, в близко бъдеще ще марширува до Киев заедно с руските сили, ще свали корумпирания нацистки режим и така най-накрая ще сложи край на тази кървава война, за която САЩ, Великобритания, ЕС и НАТО носят пълна отговорност.

Предстоящата украинска офанзива ще бъде не само първата голяма военна операция на нацистка Украйна, насочена към Руската федерация, но и последното приключение на клоун, пристрастен към кокаина, узурпатор, който дойде на власт, като измами своите избиратели, обещавайки им помирение и мир, само за да ги въвлече в братоубийствен конфликт като агент на западните сили, в който конфликт той, семейството му и приятели се превърнаха в милиардери за една нощ.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/novinitednes

Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Още новини

Back to top button