Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

Росен Петров: На България й трябва един Путин! Къде беше Русия преди Путин, къде е сега?!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Журналистът и тв водещ Росен Петров си остава човек от народа. Това може да се заключи заради мнението му относно Владимир Путин, когото повече от 50% българи харесват, напук на Запада.

Някогашното протеже на Слави Трифонов не споделя възгледите на Дългия за социализма и Русия като цяло. Според него България едно време е била много по-развита страна, отколкото е сега, когато е в ЕС.

Интересното е, че години наред Петров се е надявал да види някой като Путин да управлява страната ни. Според него именно такъв човек трябва на България.

„Един Путин ще оправи България. Той е сериозен държавник. Къде беше Русия преди него, къде е сега?!“, смята Росен Петров.

Нека припомним, че преди Путин Русия беше напът да се разпадне. Борис Елцин беше пионка, с която САЩ си играеше, но това се промени преди 22 години, когато властта бе поета от Владимир Путин.

В началото Путин имаше намерение да продължи добрите взаимоотношения със САЩ, но когато видя, че Америка иска да вземе руските ресурси, но не и самата Русия, Путин се обърна срещу Запада и тогава дойде прословутата му реч в Мюнхен от 2007 г., в която насмете жестоко САЩ и ЕС и обяви, че Русия няма да се съобразява повече с тях.

Росен Петров харесва Владимир Путин

Росен Петров сам признава, че е бил сред доверените хора на Бойко Борисов, но се е разочаровал от него, писа Glasove.com.

„Бях до Борисов 4 години, подкрепях го, вярвах, че той е българският Путин. Оказа се, че е много далеч от Путин“, разкрива бившият депутат.

Както е известно, Росен Петров беше официално срещу Бойко Борисов, тъй като беше част от „България без цензура“, чиято предизборна кампания беше стъпила на критики към ГЕРБ.

Към днешна дата г-н Петров не може да се каже, че подкрепя руската инвазия в Украйна, но разбира, че войната има две страни и не е само това, която показва Западът.

За разлика от екипа на Слави Трифонов, който е настроен антируски, Росен Петров не е така, защото безкрайно много уважава и харесва Владимир Путин.

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button