Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Сириецът Масуд и четирима българи с обвинения за трафик на мигранти

Задържаният в Пловдив сириец Масуд А., на 29 години, сочен за организатор на канала с бежанци, при който загинаха двама полицаи в Бургас, вече е с обвинение. Заедно с него са привлечени и още четирима българи, сред които е една жена от задържаните общо вчера 12 души.

Петимата са обвинени от пловдивската районна прокуратура, че са организирали и подпомогнали пребиваване в Пловдив на общо 24 бежанци от Сирия, Афганистан и Мароко. Сред тях е бил и 17-годишен, както и две по-малки деца. На всички бил осигурен подслон в Пловдив. Таксата за превоз на мигрант била 3000 евро.

Масуд и четиримата му сподвижници са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои да бъде внесено искане в съда за постоянния им арест.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button