Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Специализирана полицейска операция в Добричко, 13 с белезници

Специализирана полицейска операция се провежда на територията на област Добрич. Целта е да се противодейства на престъпността, включително и на престъпления, касаещи изборните права на гражданите.

Изграден е временен контролно-пропускателен пункт на най-натоварения път Добрич – Варна, в района на село Стожер. Има няколко екипа на полицията и жандармерията.

Спират се всякакви автомобили и се проверяват основно и тежки, и леки.

„Операцията е за противодействие на престъпността и спазване на правилата за движение по пътищата. При проверка на два частни адреса на територията на Добрич и Каварна са установени количества наркотични вещества, електронни везни, суми пари. Лицата са задържани“, заяви главен инспектор на КАТ „Пътна полиция“-Добрич Жулиян Минев по БНТ.

По думите му през изминалата нощ са установени двама водачи да управляват моторно превозно средство под въздействието на алкохол и един на наркотици.

„Общо 13 души са задържани до момента. Няма данни за нарушения във връзка с изборния процес. Една от основните задачи на операцията е тази, както и предотвратяване на нелегалния трафик на мигранти“, каза още главен инспектор Жулиян Минев.

Проверката ще продължи до края на деня.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button