Микроблейдинг
ОЩЕ НОВИНИ

Страшно е! Антония Петрова изрева на умряло след ужасяващо рязане. Кръвт не закъсня

Антония Петрова, която болшинството потребители откровено не понасят, заради неадекватността й да се прави на кралица (пернишка, де…), претърпя пълен крах след процедура за разкрасяване.

При това една от най-елементарните процедури като увеличаване обема на устните.

Не се и съмняваме, че Тоца е ползвала хиалурон, тъй като инжектирането на силикон в джуките отдавна вече е демоде, а и дава странични ефекти. Въпреки уж безобидния хиалурон обаче, ефектът е потресаващ, а масовото мнение е, че Тоца е обезобразена.

На снимките ясно личат новите устни на жената на Ивайло Батинков, когото потребители съжаляват и искрено се чудят как я целува… Кой ли дерматолог си е „оставил ръцете“ върху лицето на Тоца, или откровено я е мразил, че й е причинил това?!

Устните й, особено горната, приличат на набръчкани стафиди, а и с леки „кратери“ между гънките. Абе, откъдето и да го погледнеш, положението е страшно, но според повечето хора в нета, Петрова сама си е драпала за него.

„Тая се сбърка, не се спря. Мине не мине и си боде суратЯ, че да се докара на по-хубава и млада, но като я гледаме, вече на мумия мяза. Тя няма 40 години, а изглежда като леля на една Шакира, например, която е на 45“, коментират из мрежата.

Още новини

Back to top button