Криминални Новини

Свърши се! Край на сагата с барикадиралия се мъж в „Люлин“

Полицията арестува мъжа, който се беше барикадирал в апартамента си в столичния квартал „Люлин“. Той е там от неделя вечерта.

Днес следобед мъжът, който прекара няколко денонощия барикадиран в апартамента си, е излязъл и е бил задържан от намиращите се екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи, информира БНР. Към момента той е отведен в 9-о Районно полицейско управление, където ще се изясняват мотивите за неговите действия.

Мъжът се барикадира в апартамента си в неделя вечерта, а в първите часове той се държеше агресивно, като изхвърляше от дома си различни предмети, опитвайки се да удари преминаващи покрай жилищната кооперация хора.

На място пристигнаха екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи, а няколко пъти психолози от Института по психология към Министерството на вътрешните работи се опитаха да убедят мъжът да напусне жилището си.

По случая тече разследване.

По данни на МВР 35-годишният мъж е с множество криминални прояви и е лежал в затвора за кражби. Според бившата му съпруга той е с психически отклонения, зависим е от наркотици и алкохол.

Лицето е тежко зависимо от наркотици и алкохол и не може да се предвиди какво е в главата му в момента. Това заяви вчера криминалният експерт Иван Савов по повод казуса с барикадиралия се в дома си 35-годишен мъж в столичния квартал „Люлин“, уточнява Нова телевизия.

Още новини

Back to top button