Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Тексаско клане в Поморие! Съседи се ръгаха с ножове заради кучешки лай

Кървав екшън вдигна на крак полицията в Поморие. Съседи се клаха посред бял ден на оживената главна улица „Княз Борис I“, в района на обект за бързо хранене.

Скандалът между 51-годишен помориец и 46-годишни мъж и жена започнал след 15 ч. в четвъртък заради куче, пише Флагман. Домашният любимец на мъжа и жената почвал да лае при най-малкия шум, а това побърквало техния съсед, който не можел да заспи.

Много бързо конфликтът между тримата прераснал във физическа разправия – пред очите на втрещените туристи, 51-годишният помориец, който се казва Велиян Димитров, взел един нож, с който нанесъл множество удари по тялото на съседа си Михаил Алексиев и един в тялото на съседката си – Станка Костова.

Свидетели на кървавата сцена са подали сигнал на тел. 112. На място веднага са пристигнали полицейски и медицински екипи.

Двамата пострадали са откарани в УМБАЛ-Бургас.

Там е установено, че 46-годишният Михаил Алексиев е с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния кош и прободна рана в областта на корема, без да е засегната стомашната кухина.

Пострадалата жена е намушкана в областта на корема. Двамата са настанени за лечение без опасност за живота.

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед, извършителят Велиян Димитров се оплакал от болка в областта на гърдите, вероятно от физическата разправия. Той е откаран в УМБАЛ-Бургас. Има травма на гръдния кош и също е настанен за лечение, без опасност за живота.

Извършени са разпити на свидетели и очевидци на случая. Намерен е ножът, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button