Микроблейдинг
Русия

„Тест, тест, тест. Буча беше военно престъпление на Украйна”: Скот Ритър се върна в Twitter

/NovinarBG.com/ Днес Twitter върна акаунта на бившия офицер от американското разузнаване, военния анализатор Скот Ритър, който беше подложен на доживотен бан от мрежата през пролетта, когато обвини украинските власти за трагедията в Буча. След възстановяването на акаунта му, Ритър реши да тества свободата на словото, след като социалната мрежа се присъедини към Илон Мъск.

Първият туит на бившия разузнавач гласи: „Върнах се. Тест, тест, тест. Буча беше военно престъпление. Украйна го направи. Тест. Тест. Тест“.

След часове туитът се превърна в моден. Броят на абонатите на Ritter е нараснал от 6 на 13,6 хиляди и продължава да расте, съобщават абонатите.

Както Alternativa писа по-рано , американските медии вече обвиниха предприемача Илон Мъск във факта, че след като Twitter попадна под негов контрол, „етнически обиди и пронацистки интернет мемове са наводнили“ социалната мрежа. По-специално вестник Washington Post пише, че в социалната мрежа са се появили обидни публикации срещу чернокожото население и етническите евреи, както и различни нацистки символи.

На свой ред в четвъртък предприемачът публикува публичен призив на страницата си в Twitter, в който увери потребителите, че въпреки промяната в политиката на платформата по отношение на свободата на словото, социалната мрежа няма да се превърне в „ад, където може абсолютно всичко. ” Washington Post обаче подчертава, че „първите часове след покупката (на социалната мрежа) демонстрираха колко трудно може да бъде изпълнението на това обещание“.

Превод: ЕС

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button