Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ОБЩЕСТВОУ Нас

Тежкар с черен “Мерцедес“ втрещи асеновградчани с простотията си СНИМКА

Черен „Мерцедес“ по улиците на Асеновград. Шофира го мъж, а до него има и пътник. Дотук нищо необичайно, ако не изключим двата крака, които се подават от страничните врати на автомобила.

Да, видяхте правилно.

За повече комфорт или просто за тежкареене, водачът и пътника са решили да извадят край крайниците си извън машината. По време на движение и по публичен път, пише glasnews.bg.

Постъпката им е заснета и споделена във Facebook от асеновградчанин. „Новата мода сред шофьорите“, заключава той.

Ситуацията възмущава потребителите на мрежата. Защо момчетата са решили да „блеснат“ по този начин  няма как да знаем. Остава въпросът безопасна ли е постъпката – особено, когато е дело на водач.

Често обстановката на пътя се променя за секунди, а това изисква моментална реакция.

Която, съгласете се, би била далеч по-бавна, ако трябва шофьорът тепърва да вкара крака си през прозореца.

А междувременно произшествията по нашенските пътища продължават да вземат жертви. Властта провежда акция след акция, а може би главната причина за стряскащите катастрофи в страната е една – манталитета на водачите.

Статистиката обаче не се вълнува от подобни мисли, а е далеч по-еднозначна.

Проверката по случая „Семерджиев” ще обхване и ръководни кадри

От началото на 2022 г. досега в Пловдив и областта са станали 330 ПТП-та с 24 загинали и 418 ранени. При четири катастрофи загиналите са пешеходци, 5 водачи на самокатастрофирали автомобили в канавки, 12 при сблъсък на два и повече автомобила, двама велосипедисти, един самокастрофирал. Това е черният списък на инцидентите към края на месец юни.

А от тогава мина време.

Още новини

Back to top button