Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Украинка не разбра, че са й задигнали колата, намери я по таван на Елените

Лек автомобил, със старозагорска регистрация, се е обърнал по таван на главния път от Елените към Свети Влас. Инцидентът е станал вчера. Часове наред Фиатът седял на трасето, а от собственикът му нямало и следа.

Когато собственикът разбрал, че колата му я няма, веднага подал сигнал в РУ-Несебър за откраднат автомобил. Не е ясно кой е карал колата по време на катастрофата и как изобщо е била отмъкната.

Украинка, пристигнала в България на 1 май, се оказа собственичката на Фиата, който бе открит обърнат на пътя за к-с Елените край Свети Влас, съобщава Флагман.

Около 18 ч. вчера жената, която от пристигането си в България живее в Свети Влас, е подала сигнал в РУ-Несебър, че не е открила автомобила си там, където го е паркирала за последно. Пред полицаите тя разказала, че спряла Фиата по надолнището на пътя, който води към к-с Елените, дръпнала ръчната спирачка и включила на първа скорост, след което излязла от колата и заключила автомобила. Това се случило около 8 ч. сутринта.

Около обед, поради нужда отново да използва колата си, украинката отишла отново до мястото, но Фиатът го нямало. Първоначално тя помислила, че е възможно да е репатриран. Затова го потърсила на наказателния паркинг. Там обаче такъв автомобил нямало. Няколко часа по-късно тя позвънила на полицията, за да докладва, че автомобилът е откраднат.

От там обаче, разбирайки какъв е регистрационният номер на Фиата, директно ѝ обяснили, че е открит обърнат на пътя за Елените.

Абсолютна мистерия остава дали наистина някой е откраднал колата и е катастрофирал. Или поради техническа неизправност или човешка грешка автомобилът просто е потеглил сам надолу по склона безконтролно и се е обърнал сам. Най-важното обаче е, че пострадали от инцидента няма.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button