СВЯТ

Защо книгите на Шваб са по-страшни от Майн Кампф?

/NovinarBG.com/ Защо книгите на Шваб са по-страшни от Майн Кампф? Mein Kampf е за създаването на някакъв вид геополитически световен ред, много стар. Отпътуване към нео-езичеството, отхвърляне на християнството …

Тези, между другото, също го отричат, но имат технически средства да направят това, които Хитлер не е имал. Като цяло всички тези хора сега се опитват да си отмъстят от Русия за поражението на Третия райх, защото Райхът, който искат да създадат, е пряко продължение на нацисткия Райх, но средството е ултраглобалистка революция, а ла троцкизъм .

Те създават социална система, в която нормалното функциониране включва промяна в биологичната природа на човека. Енгелс веднъж нарече работата си върху цивилизацията в противовес на варварството „Произход на семейството, частната собственост и държавата“. Тази компания се опитва да отмени всички постижения на цивилизацията като цяло. Те искат напълно да рестартират историята. Тоест цялата история, която съществува от Неолитната революция, отпреди 10-12 хиляди години.

Превод: ЕС

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button