НЕВЕРОЯТНИ

„Живият Нострадамус“ прогнозира вълна от природни бедствия, която ще започне до края на годината

„Живият Нострадамус“, известен още като Атос Саломе, разказа някои смразяващи прогнози, които ще започнат в края на 2023 г. от земетресения до наводнения по света

Човек, който твърди, че може да вижда в бъдещето, предупреди за поредица от природни бедствия, които ще опустошат целия свят.

„Живият Нострадамус“ прогнозира вълна от природни бедствия, която ще започне до края на годината 1

Атос Саломе е станал известен като „Живият Нострадамус“ заради своите предсказания – много от които той твърди, че са се сбъднали. От смъртта на кралица Елизабет II миналата година до Илон Мъск, който грабна Twitter – или X, както го преименува – Атос казва, че има няколко големи световни събития, в които неговите паранормални способности не могат да се включат.

В последните си разкрития, споделени ексклузивно с Daily Star, Атос предупреждава за наводнения и земетресения през следващите месеци, като дори уточнява къде. И все пак, той дава да се разбере, че виденията му не са предназначени да всяват паника, нито непременно са стабилни.

Въпреки че Атос прогнозира смърт и щети в глобален мащаб, той казва, че все още могат да бъдат предприети действия, за да се предотврати голяма част от тях.

„Живият Нострадамус“ прогнозира вълна от природни бедствия, която ще започне до края на годината 2

Той каза: „Нямам намерение да всявам страх в обществото. Надявам се, че прогнозираните негативни събития няма да се сбъднат. Моите предупреждения всъщност трябва да ни послужат като мотивация да се обединим и да дадем приоритет на нашето благополучие.

„Трябва също така да подчертая значението на прилагането на политики, изграждането на инфраструктура и, което е важно, повишаването на осведомеността на глобално ниво и вярвам, че с управление и сътрудничество между гражданите можем да избегнем тези предизвикателства като цяло.“

„Живият Нострадамус“ прогнозира вълна от природни бедствия, която ще започне до края на годината 3

И така, как изглежда предстоящото „начало на края“ през следващите месеци?

Според Саломе, трябва да се очакват повишени вулканични и сеизмични дейности в Тихоокеанския огнен пръстен – по-специално индонезийския остров Ява, както и крайбрежната ивица, обхващаща от Северна Калифорния, САЩ, до южна Британска Колумбия, Канада. „Тези великолепни райони ще се изправят срещу непреклонната сила на природата“, прогнозира той.

Той предвижда увеличаване на интензивността на ураганите и циклоните в региони като Югоизточна Азия, включително Филипините и Тайланд. Освен това, той идентифицира зони с висок риск за бури като Мексиканския залив и Флорида в Съединените щати, като подчертава важността да бъдете добре подготвени да се изправите срещу тези нововъзникващи тенденции.

Прогнозите на Саломе показват, че обилните валежи застрашават наводнения в Бразилия, басейна на река Ганг в Индия и делтата на река Меконг във Виетнам. Той казва, че фокусът трябва да се насочи към мерките за предотвратяване на наводнения в тези региони.

Гледайки по-далеч в бъдещето, Атос предупреждава Амстердам в Холандия, Ню Йорк в САЩ и Токио в Япония, „трябва да се подготвят да осигурят бъдеще, в което земята няма да бъде погълната от вода“.

Още новини

Back to top button