Криминални Новини

Зверство: Убиецът от Мизия скачал върху тялото на жертвата си

Окръжна прокуратура Враца обяви подробности за убийството на 61-годишен мъж по особено жесток начин. Тялото му бе открито в район на Мизия. Преди да бъде умъртвен, мъжът е бил помолен от 20-годишен мъж да го закара до град Оряхово. По време на пътуването между двамата възникнал скандал. Младият мъж започва да удря водача в областта на главата, твърдят от обвинението.

„20-годишният мъж е успял да спре автомобила, след което е свалил мъжа от колата и продължил да нанася удари по главата му и да скача върху тялото му. Дори след като разбрал, че лицето е бездиханно – е продължил да скача върху него. След това младият мъж е напуснал местопроизшествието, на което се върнал по-късно, за да прикрие следите си”. Това съобщи на брифинг зам.-окръжният прокурор на Враца Елена Станева.

По думите й има достатъчно събрани доказателства, за да бъде повдигнато обвинение за убийство, причинено по особено мъчителен и жесток начин. Предвиденото наказание по НК е между 5 и 15 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Извършителят не е осъждан, но е криминалнопроявен. Има данни за употреба на наркотични вещества – дори часове преди извършването на деянието, съобщиха от прокуратурата.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button