ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Астроложка: Ако това се случи на лидерската среща ГЕРБ – ПП, губим всички

Ретроградният Меркурий сега се намира в Телец. Всяка една година Меркурий се връща поне 4 пъти, обикновено е в една и съща стихия през годината.

След като сега е в Телец, означава, че цяла година ще е в земни знаци. А те са устойчивост, стабилност, ресурси, пари, храна, къщите, ценностната ни система.

Всичко, което е свързано със зоната ни на комфорт“, каза астрологът Антоанета Салфидж в студиото на Bulgaria ON AIR.

„Какво може да се случи на подобна среща? Най-вероятно да си преброим пилците от старите победи и старите загуби, да помислим буквално как може да разпределим баницата, колко стара е тази баница и дали има шансове за нова. Ако нашите ръководители издребнеят на материална основа – губим всички“, допълни Салфидж.

В кръга на шегата тя добави, че Борисов е „най-големият пиар на Ретроградния Меркурий“. Лидерът на ГЕРБ е зодия Близнаци, съпредседателят на „Продължаваме промяната“ – Кирил Петков, е Овен, а пък Асен Василев е Дева, Христо Иванов също е Дева, а държавният глава Румен Радев – Близнаци.

„Зодиите влияят доста, но в България е добре да се управлява от планетарния управител Меркурий. И Дева, и Близнаци – управителят е Меркурий. А двете зодии са много добри играчи в това отношение – и с едните, и с другите, ние имаме нужда от комуникативност, от втори вариант“, обяви тя.
 

Още новини

Back to top button