ЛАЙФСТАЙЛ

Бомба: Стоичков влиза в “Като две капки вода“, а жури ще са…

На 18 февруари (неделя) точно в 20:00 ч. по Нова тв стартира второто издание на „Като две капки вода за всяко дете“. Благотворителната вечер, която е в партньорство с УНИЦЕФ България, ще предизвика осем български звезди и осем талантливи деца да влязат в образ и да изпълнят любими песни с кауза – закрила на всяко дете от насилие.

Плътно до участниците ще бъдат водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а повече от звездно жури ще коментира представянето на дуетите.

Актрисата с номинация за „Оскар“ за „Най-добра актриса в поддържаща роля“ – Мария Бакалова, актрисата и национален посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, легендарният футболист – Христо Стоичков и продуцентът на най-доброто шоу за имитации „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян, ще заемат местата на жури в специалната благотворителна вечер на предаването.

На 18 февруари готови за преобразяване ще бъдат и любимите звезди – Софи Маринова, Марги Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владо Михайлов, Славин Славчев, Веско Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

Всеки зрител ще може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучението на специалисти в областта.

Ден по-късно, на 19 февруари от 20:00 ч., започва и дванадесетият сезон на едно от най-обичаните и гледани шоу формати в родния тв ефир – „Като две капки вода“.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button