Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

Целокупният български народ с радост прие идеята на Кирил Петков заедно с коалиционните му партньори да отиде в Украйна

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Целокупният български народ с радост прие идеята на Кирил Петков заедно с коалиционните му партньори да отиде в Украйна.

Из социалните мрежи се сипят пожелания за пътуването, като странно защо никой не пожелава да се върнат живи и здрави, все пак отиват във фронтова държава.

Туй, харвардското образование, не е като простото българско образование. Ето аз например, като завършила български учебни заведения, простодушно си мисля, че по-добре Петков със сите компания да отиде по села и градчета извън жълтите павета на София и да пита народа какво мисли за идеята да даваме оръжие на Украйна. Някак си логично ми се струва първо да пита българите, чий ще го търси в Киев не ми е ясно! Може би като разведе Корнелия Нинова из декорите, тя ще осъзнае, че туй българският народ не е прав и трябва да се въоръжава войната на Зеленски и НАТО срещу Русия.

Политиката е интересно нещо. В Конституцията /която според Петков е за мъртвите, а не за живите/, е посочено, че цялата власт произтича от народа и се упражнява в негово име. Ама той, Петков, не пита народа за нищо. От Козяк са му разпоредили да даде оръжие на Зеленски, и той козирува и иска да изпълни. Само тоя ганьовски български народ дето му пречи да си изпълни задачата. Не ще Ганя да дава оръжие срещу Русия и не ще! Не му увира главата за либерастките ценности и евроатлантичеески интереси! Навил си е, че България няма интерес да изпраща оръжия в Украйна и туй-то. Изобщо не иска да се включва в цивилизационния избор да подкрепя нацисти, защото САЩ са казали така!

Тези дни ми дадоха информация, която не искам да приема за вярна, въпреки достоверния й източник. От български военни искали да предадат каски и бронежилетки, за да ги давали на украинците. А в Бургас, по тъмна доба, товарели кораби с оръжие за Украйна. Ама то Нинова каза, че няма таквоз нещо, как да не й вярваме на тази жена. Би ли излъгала електората си, питам? Нали тогава ще се молят да минат бариерата за парламента на наближаващите избори?
И стигам да извода, че Харвард си е Харвард. Друго си е да са те учили да слушаш, а не да мислиш. Друго си е да са те учили на евроатлантически ценности, а не да декламираш „Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра“…….

Всъщност в момента ни управляват чужди. Такива, които имат други държави в сърцето и портфейла си. Дори „Аз съм българче“ не знаят…но искат да ни въвлекат във война. И цената на всичките им простотии и грешки ще плати българският народ!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button