ЛАЙФСТАЙЛ

Десетокласничка стана Мис България Свят и веднага призна, че няма… СНИМКА

16-годишна ученичка от 10-и клас в София е новата Мис България Свят. Изборът на Ивана Събева бе направен след онлайн кастинг, а името на победителката бе съобщено в официалния профил притежателката на правата за „Мис Свят“ у нас Венета Кръстева.

Красавицата Ивана е само на 16 години и признава, че  мечтае да се занимава с бизнес.

„Нямам гадже и не си търся, искам да работя върху себе си и да се развивам“, споделя пред „Телеграф“ новата Мис България.

В момента тя е част от менторска програма за жени предприемачи, а успоредно с това вече има и няколко бизнес проекта, които разработва със своя приятелка. Ивана учи в 10-и клас в училище за природни науки. Освен това се занимава професионално и с модерен балет, като 7 години преди това е тренирала класически.

„Имам 32 медала с балета“, похвали се хубавицата, която е преминала и курс за модели, има опит и пред камера, няколко ревюта и професионални фотосесии. И е готова да представи България на световния финал на „Мис Свят“ след месец в Индия.

На практика хубавицата е избрана без провеждането на реален конкурс, след като става победител в онлайн надпревара. Тя печели кастинга измежду други 32 претендентки за титлата, става ясно още от организаторите.

В официалната страница на „БОК Стар моделс“ Ивана Събева е представена с кратка презентация и фотосесия с лента и корона. Без видими корекции, тя се оказва и най-малката на възраст претендентка в кастинга.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button