ЛАЙФСТАЙЛ

Ето какви ги е вършила Саня Армутлиева със съпруга на Камелия Тодорова

Продуцентката Саня Армутлиева най-накрая реши да проговори и да каже цялата истина за съпруга на Камелия Тодорова, който откраднала преди много години. Оттогава двете не се понасят, но Саня отказваше да говори публично на тази тема. 

Джаз легендата Камелия Тодорова е давала интервюта, в които открито е говорила за Саня и как е откраднала съпруга й. Но Армутлиева едва сега събра смелост да разкаже какво се е случило.

 

„Никога не съм крала ничий мъж – казва Саня. – Майкъл ми даде големия шанс да се занимавам с музикален бизнес, той повярва в мен. Видял е нещо в мен, оттам започна всичко. Никога не е бил нещо повече от един най-добрите ми приятели“. Тя се запознава с тогавашния съпруг на Камелия Тодорова в началото на 90-те години. Той вижда качествата в напористата Армутлиева и помага за нейните първи стъпки в музикалния бизнес. 

През 1994 г. Саня се запознава със съпруга си Тим, с когото имат две деца. Тя среща за първи път с английския промоутър на концерт на Крис де Бърг в НДК. Британецът дълго се бори за сърцето на Саня. 

„Сваляше ме пет години, три пъти му отказах да се оженим – разкрива Армутлиева. – Имам късмет с човека до мен. Сега е в Берлин, наскоро стана доктор по философия, отказа се да е музикален промоутър. Супер много се гордея с него. Дъщеря ни Алма е в Лондон, а Маргарита е тук, ние сме интернационално семейство.“

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button