ЛАЙФСТАЙЛ

Кака Лара изплака най-голямата си мъка за тежкото раково заболяване

Чаровната бивша телевизионна водеща Кака Лара преживява най-тежкия период в живота си, след като й откриха рак. След като научи за тежката диагноза усмивката й слезе от нейното лице и все по-рядко се появява. 

Тя събра смелост да разкаже как е научила за тежката диагноза, каква са й казали лекарите и какво е последвало. 

„Събрах се лесно, защото не си дадох възможност да се разпилея емоционално.

Нещата се развиваха бързо. В рамките на един месец се случи всичко – от първия преглед на ядреномагнитен резонанс, който даде тежката диагноза, до биопсията, която отхвърли версията за карценом.

Оказа се, че съм имала рак – имитатор на тумор, който за съжаление докато не се оперира, няма как да се определи точно какъв вид е. Миналия май минах от най-страшното към най-доброто. Нямах време да се оставя самосъжалението да ме погълне. И близките, и в театъра колегите не се отнасяха с мен като с болна, което ми помогна доста. Дадох си сметка, че никой в България не работи с роднините и близките на хората с тежки заболявания, за да ги научи как да се държат. Потъването в трагедията: „О, миличка, как си?”, убива, не помага. Работата също ме запази психически“, сподели тя в интервю за „Уикенд“. 

Към днешна дата тя се чувства добре и вярва, че лошото е останало зад гърба й. сега се радва на близките, колегите и приятелите и оценява много по-достойно живота и даденото й време на земята.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button